Kartta Itävalta

Katsaus parhaisiin, ilmaisiin kartta Itävalta resursseihin internetissä.

Austria.info kartta

Austia.info on maan virallisen turistin edistämistoimiston, Tourismus-Servicestelle im BMWFJ, sivusto, joka tarjoaa Itävallasta kiinnostuneille tietoa ja apua matkan suunnitteluun maahan.

Yksi näistä resursseissa, joka on tarjolla, on interaktiivinen Itävallan kartta, joka on toteutettu yhteistyössä Google Maps palvelun kanssa, mutta joka on tosin tarjolla vain sivuston saksankielisessä versiossa.

Interaktiivisen kartan avulla voit löytää Itävallasta mm. kävely-ja pyöräilyreittejä, kuvia, majoitusvaihtoehtoja, lomavinkkejä, ja paljon muuta.

Kartta löytyy osoitteesta:

www.austria.info/at/interaktive-karte-oesterreich/

Google Maps – Österreich
maps.google.at

Google maps, joka on tarjolla myös suomenkielisenä versiona (maps.google.fi), tarjoaa tarkan maakartan, satelliittikartan, ja topografisen kartan (joka on hyödyllinen varsinkin mentäessä Alppeja kohti Wienistä) saksankielisessä palvelussaan.

Voit palvelun avulla tarkastella karttoja myös ajo-ohjeiden hakua silmälläpitäen, joka toimii saksankielisessä versiossa siten, että laitat kahden osoitteen väliin “bis” sanan, eli vaikkapa “Wien bis Graz”.

Kaupunginsisäisien ajo-ohjeiden suhteen kannattaa huomata, että saat ohjeet esiin myös jalankulkijoita varten, jos tarkoituksenasi on kävellä paikasta A paikkaan B.

Google Maps palvelu tarjoaa myös palveluiden haun antamasi osoitteen läheltä, joten jos haluat vaikkapa löytää ruokakaupan hotellisi läheltä, voit hakea niitä kartan avulla.


Esimerkiksi jos Wienin hotellisi on osoitteessa mariahilferstrasse 161 ja haluat löytää Billa (www.billa.at) ruokakaupan läheltä, palvelu toimii haulla “billa loc: mariahilferstrasse 161” (ilman lainausmerkkejä).