Kartta Thaimaa

Katsaus erilaisiin kartta Thaimaa resursseihin internetissä, mukaanlukien interaktiiviset palvelut kuten Yahoo! Maps.

Google kartat – Thaimaa
maps.google.fi

Maps Google on suomenkielisenäkin palveluna tarjolla oleva internet karttapalvelu, josta voit hakea myös ajoreitit.

Ajoreitit saat laittamalla kahden osoitteen väliin hakuun “to” sanan, esimerkiksi kirjoittamalla hauksi “bangkok thaimaa to phuket”.

Jos haet tietyn paikan kartalta haulla, esimerkiksi “Bangkok”, voit tehdä lisähaun paikallisille palveluille klikkaamalla linkkiä “Hae lähiseudulta”. Voit hakea vaikkapa hakusanalla “pizza” tai “hotelli” näitä palveluja.

Yahoo Maps – Thailand
maps.yahoo.com

Yahoo Maps on englanninkielinen karttapalvelu, joka käyttää hieman erilaista lähestymistapaa ja karttatietoja kuin Google, ja palvelu on tehty helpoksi varsinkin ajotietojen saamisen suhteen.

Samon erilaisten palvelujen haku on helppoa karttapalvelun avulla, tosin joudut tekemään haut englanninkielellä. Käännösapua Suomi-Englanti saat tarvittaessa vaikkapa google.fi/translate käännöspalvelusta.

Tourism Thailand – Kartat
www.tourismthailand.org/about-thailand/about-thailand-70-1.html

Tourism Thailand on Thaimaan virallinen turismimarkkinointi toimisto, ja tarjoaa nettisivuiltaan myös erilaisia Thaimaan matkailuun liittyviä karttoja.


Suurin koko maan kattava kartta on noin 8 mb kokoinen kuvatiedosto, ja se on tehty myös printattavaksi, jos ensin muutat kuvan koon haluamaasi printtauskokoon alkuperäisestä erilaisilla kuvankäsittelyohjelmilla.