Katujuna Tampere – Tampereen nähtävyydet

Katujuna Tampere tarjoaa noin 50 minuutin ainutlaatuisen kaupunkikierroksen, jonka kohteissa voit jäädä pois ja tulla uudestaan myöhemmin kyytiin, sillä lippu on voimassa koko päivän.

Yhtiö, joka on Tampereen katujuna-palvelun takana, ylläpitää kesäisiä katujunia myös Kuopion kaduilla. Molemmissa kaupungeissa kierros tärkeimpien nähtävyyksien kautta kestää noin 50 minuuttia.

Katujuna Tampere

KUVA: Katujuna, tulossa aamun ensimmäisellä kierroksellaan kohti Särkänniemen pysäkkiä. Katujunan takana näkyy osa Mustalahden satamaa.

Liput, jotka ovat voimassa koko päivän, saa ostettua suoraan junasta, ja matkan aikana tapahtuva reittiselostus tapahtuu kielillä suomi ja englanti.

Katujuna pysäkit Tampere

KUVA: Katujunan pysäkit on merkitty kuvan kaltaisilla tauluilla. Kuvan pysäkki löytyy aivan Finlaysonin kirkon sekä palatsin, joka toimii nykyään ravintolana, vierestä.

Katujuna Tampere, joka on tyypillisesti liikenteessä kesäisin 1.6.-15.8. välisen ajan, non-stop klo 10-16, ajaa väliä:

Hotelli Ilves – Hotelli Torni – Finlayson Tallipiha – SärkänniemiLaukontori – Keskustori – Hotelli Ilves

Tampere katujuna kartta.

Lähdöt Hotelli Ilveksen pysäkiltä tapahtuvat tasatunnein klo 10.00-11.00-12.00-13.00-14.00-15.00-16.00.

Poikkeuksen liikennöintiin muodostavat juhannusaatto ja juhannuspäivä, jolloin liikennöintiä ei ole tarjolla kumpanakaan päivänä. Lisäksi liikennöinnissä on aina säävaraus.

Tampere katujuna - Hotelli Ilves.

Katujuna on mahdollista myös tilata tilausajokäyttöön Tampereella 2.5.-31.8. välisenä aikana.


Yrityksellä on viralliset verkkosivut osoitteessa katujunat.fi/tampere, josta voit tarkistaa katujunan aikataulut, nähdä tarkan reittikartan, sekä kysyä lisätietoja.