Kauneushoitola Tallinna

Kauneushoitola Tallinna vaihtoehtoihin kuuluvat mm. Roosikrantsi Ilusalong, Viru Ilusalong, sekä Sinine Salong.

Monet kauneushoitoloista tarjoavat yhden pysähdyksen palvelupaikan, siten, että voit käydä samassa paikassa kampaamopalveluita, kynsihoitoja / käsi-ja jalkahoitoja, vartalohoitoja & hierontoja, sekä ammattimaisesti tehtyjä juhlameikkauksia varten.

Samaan tapaan kuin Tallinnan viinakaupat, myös paikalliset kauneushoitolat (yhdessä monien muiden palveluiden kanssa) ovat saaneet paljon suomalaisia kävijöitä edullisten Viro-hintojensa ansiosta.

Abigail Ilusalong
Radisson SAS 5 kerros
Rävala pst. 3
www.abigail.ee

Abigail kauneussalonki on toiminut Radisson SAS -hotellin yhteydessä vuodesta 2003 alkaen, ja tarjoaa hiusten pidennykset, ripsien pidennykset, parturi-kampaamo palvelut, afroletit, tekokynnet, jalka- ja käsihoidot, hieronta ja vartalonhoidot, kasvohoidot, ja karvojen poistot.

Kauneushoitola Tallinna – Day Spa
Vana-Posti 4
Tallinna
www.dayspa.ee

Day Spa on kauneushoitola ja spa, jonka palveluihin kuuluvat kampaamopalvelut, meikkauspalvelut, vartalohoidot, miesten kauneudenhoitopalvelut, manikyyrit/pedikyyrit, kestopigmentoinnit, depilaatiohoidot, kasvohoidot, hieronnat, airbrush-rusketukset, ja erilaiset hoitopaketit.

Gersi Stiilistudio
Tartu mnt. 2
Tallinn 10141
www.gersi.ee

Gersi tarjoaa valikoiman erilaisia kauneudenhoitoja ja henkilökohtaista tyylineuvontaa, mukaanlukien värianalyysi, ihoanalyysi ja neuvonta, kampauksen suunnittelu tietokoneella, meikkaus, tyylianalyysit, (myös miehille), henkilökohtainen väripaletti, kasvojenhoidot ultraäänellä, aromiterapia, selluliittihoidot, kampaajapalvelut, depilatsioni hoidot, ripsien kemiallinen taivutus, manikyyrit/pedikyyrit, geeli kynnet, kynsien pidennykset,hiusten pidennys palvelut, henna maalaukset, ripsien värjäykset, ripsien pidennykset, kulmien värjäykset, sekä kestopigmentoinnit.

Ilusalong Mariness Tallinn
Kreutzwaldi 23
Tallinna
kauneushoitola.mariness.ee

Mariness kauneushoitola tarjoaa hoitoja aloilla parturi/kampaamo, kosmetologi, käsienhoito, rakennekynnet, jalkojenhoito, ja hieronnat.

Ilusalong Müürivahe
Müürivahe 15
Tallinna
www.myyrivahe.ee

Müürivahe Ilusalong on vanhassakaupungissa oleva kauneushoitola, joka tarjoaa kosmetoloogi palvelut, kampaamo/parturin, käsihoidot, jalkahoidot, vartalohoidot (ml. selluliittihoidot), make-up palvelut, sekä hieronnat.

Ilusalong Popi & Tete
Paldiski mnt 3A / Kevade 2
Tallinna
www.popitete.ee

Popi & Tete kauneushoitola toimii Tallinnan keskustassa, vastapäätä Meriton Grand Hotellia.

Kauneushoitolan palveluihin kuuluvat kampaaja-parturi palvelut, kasvo-, vartalo-, käsi- ja jalkahoidot, meikkauspalvelut, ripsipermanentit, rakennekynnet, hiuspidennykset, kestopigmentointi, spray-rusketus sekä kauneudenhoidon tuotemyynti.

Kauneushoitola Tallinna – Medemis
Triumph Plaza
Narva mnt. 7, 6. kerros
Tallinna
www.medemis.ee

Medemis on lääketieteellinen kauneudenhoitokeskus aivan Tallinnan keskustan alueella.

Tarjolla on palveluita mm. alueilla laser- ja fotoepilaatio, IPL-valoimpulssihoito, mesoterapia, restylane hoidot, botuliinihoidot, kemialliset kuorinnat, triactive selluliittihoidot, triactive lifting kasvohoidot, kapillaarien ja hemangiooman poistot, sekä hieronnat.

NailSpa Salong
Narva mnt 9
Tallinna
www.nailspa.ee

NailSpa on Viron suurin manikyyri- ja pedikyyripalveluihin erikoistunut kauneudenhoitosalonki-ketju. Palveluihin kuuluvat varsinkin manikyyrit, pedikyyrit, geeli- ja akryylikynnet ja kynsien huoltopalvelut, geelipedikyyrit, sekä ripsien ja kulmien värjäykset.

Roosikrantsi Ilusalong
Tallinna Kaubamaja
Gonsiori 2
Tallinna
www.roosike.ee

Rooskrantsi toimii Tallinnan Kaubamaja tavaratalon tiloissa aivan keskustassa, ja on avasi ovensa ensimmäistä kertaa vuonna 1999.

Kauneushoitolan tarjoamia palveluita ovat parturi/kampaaja, hiusten pidennys, hiuskoristeet, kosmetologi, manikyyrit, pedikyyrit, hieronnat, spray-rusketus, ja tekokynnet.

Sinine Salong
Gonsiori 7
Tallinna
www.sinine.ee

Sinine Salong on tarjonnut kauneuspalveluita Tallinnassa keskustassa aina vuodesta 1998 saakka.

Kauneushoitoja on tarjolla kategorioissa parturi/kampaaja, kosmetologi, manikyyri & pedikyyri, sekä hieronnat. Tarjolla on myös valikoima erikoishoitoja kuten esteettiset jalkahoidot, selluliittihoidot, sekä Hydradermie hoidot.

Spalife Shnelli Day Spa
Toompuiestee 37
Tallinn
www.spalife.ee

Spalife tarjoaa valikoiman erilaisia kauneudenhoito-ja hyvinvointipalveluja, mukaanlukien vartalohoidot, kasvohoidot (Guinot ja Algoane hoidot), hieronnat, manikyyrit/pedikyyri, karvoituksen poistohoidot, sekä silmäripsien pidennykset.

Kauneushoitola Tallinna

Kauneushoitola Tallinna – Viru Ilusalong
Viru väljak 4/6
10111 Tallinna
www.ilukeskus.ee

Narva maantee puolen sisäänkäynti Viru Ilusalong kauneushoitolaan, joka on Tallinnan suurin yli 250m2 koollaan.


Viru Ilusalong, joka on ollut toiminnassa Viru Keskuksen yhteydessä vuodesta 2005, on kaupungin suurin kauneushoitola, ja tarjoaa täyden valikoiman kauneudenhoitopalveluita.