Kauppakeskus Trio Lahti

Kauppakeskus Trio Lahti tarjoaa kaupungin laajimman valikoiman kauppoja, erikoisliikkeitä, ravintoloita, ja kahviloita saman katon alla.

Trio, joka koostuu oman korttelinsa verran rakennuksia, on kooltaan maan seitsemänneksi suurin kauppakeskus, tarjoten saman katon alla lähes sata erikoisliikettä.

Asiakkaita varten on varattu myös parkkihalli, josta löytyy noin 850 parkkipaikkaa.

Sijainniltaan ostoskeskus on ihanteellinen, pääkatu Aleksanterinkadun varrella, korttelin päässä Lahden kauppatorista.

Kauppakeskus Trio Lahti

KUVA: Näkymä kauppakeskuksen rakennuksiin kaupungin pääkadun, Aleksanterinkadun, sekä kauppakadun kulmasta.

Alunperin nykyinen Trio muodostettiin yhdistämällä tavaratalo Aleksanteri, tavaratalo Centrum, ja kauppakeskus Forum vuonna 1992. Tästä kolmen kauppapaikan yhdistämisestä juontaa myös paikan nykyinen nimi.

Kauppakeskus on miellyttävä paikka tehdä ostoksia, tarjoten rauhallisia sisäaukioita (Vesku-aukio ja Päijänne-aukio) sekä avaria käytäviä kohteesta toiseen.

Trio toimii kaikkiaan kolmen kerroksen voimin, ja jokaisesta kerroksesta löytyy mielenkiintoisia kauppoja ja ravintoloita.

Kauppakeskus Trio
Aleksanterinkatu 18
15140 Lahti
Aukioloajat: ma-pe 10-20, la 9-18, osa liikkeistä avoinna myös sunnuntaisin 12-18
www.trio.fi

Alimmasta kerroksesta löytyy esimerkiksi Arnolds kahvila, ensimmäisestä kerroksesta Aleksi 13 muotimyymälä, ja ylimmästä kerroksesta Stadium urheilutuote kauppa.


Voit tutustua paikan pohjapiirustuksiin ja kunkin kaupan esittelyyn Trion virallisten nettisivujen kautta, osoitteessa www.trio.fi.