Käytetyt laskettelu

Katsaus parhaisiin käytetyt laskettelu varusteet myyntipaikkoihin netissä.

Huuto.net – Käytettyjä lasketteluvälineitä
www.huuto.net

Huuto.net on kooltaan suurin suomalainen verkkohuutokauppapalvelu, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1999, ja Taloustutkimuksen (2008) mukaan se on Suomen tunnetuin verkkobrändi.

Myytäviä kohteita palvelussa on kaikkiaan tarjolla noin 700 000, ja niistä, kun viimeksi tarkistin, oli noin 1912 kappaletta myynnissä osastolla “Talviurheiluvälineet”, jossa mukana ovat myös käytetyt välineet lasketteluun.

Kaikki Huuto.net palvelussa myytävistä tuotteista eivät ole käytettyjä, ja kaikkien myytävien kohteiden suhteen kannattaa olla hyvin perillä siitä, mikä hinta vastaavalle on uutena ostettaessa.

Lumitykki.net foorumi
www.lumitykki.net/forum/

Lumitykki forum on lasketteluharrastajien yhteinen keskustelupalsta netissä.

Yhtenä alaosana keskusteluforumissa on Ostetaan/Myydään osio, jossa keskustelijat voivat laittaa myyntiin tai laittaa ostoilmoituksen käytetyistä lasketteluvälineistään.

Keltainen Pörssi – Laskettelu
www.keltainenporssi.fi

Keltainen Pörssi on yksi suosituimmista käytettyjen tavaroiden osto-myyntipaikoista, ja toimii nettipalvelun ohella myös suppeampana paperiversiona.

Kun viimeksi tarkistin palvelun kokonaiskoon, kaikissa tuoteryhmissä oli yhteensä 408 760 ilmoitusta yli miljoonalle rekisteröityneelle käyttäjälle.


Lasketteluvälineet listataan palvelussa etupäässä osaston “Talviurheilu” alla.