Keskuskadun Plastiikkakirurgit

Keskuskadun Plastiikkakirurgit on Helsingin Yksityisen Silmäsairaalan omistama lääkärikeskus, tarjoten mm. kasvojen, rintojen ja vartalon muotoilua, silmäluomileikkauksia, ihomuutosten poistoa.

Nimensä mukaisesti osoitteessa Keskuskatu 6, 6. krs, 00100 Helsinki, aivan kaupungin keskustassa sijaitsevan lääkärikeskuksen toiminnasta on olemassa omat nettisivut, plastiikkakirurgit.fi.

Virallisten nettisivujen kautta voi tutustua esimerkiksi hoitaviin lääkäreihin ja heidän taustoihinsa sekä hoitojen hinnastoon, joiden ohella olemassa on myös palvelunumero, josta saa yksityiskohtaista tietoa palvelujen sisällöstä.

Leikkaustarjontaan lääkärikeskuksessa kuuluvat mm. kasvojen, rintojen, ja vartalon muotoilut, silmäluomileikkaukset, ihomuutosten poistot, ja monipuolinen arpikirurgia.

Hoidot tehdään lääkärikeskuksen omassa sairaalassa, josta löytyvät anestesiapalvelut sekä varsinkin kauempaa hoitoon tulleille asiakkaille tärkeä mahdollisuus yöpymiseen.


Ajanvaraus vastaanottokäynneille sekä leikkausten jälkeiselle kontrollikäynnille tapahtuu normaalisti Helsingin Yksityisen Silmäsairaalan kautta, ja maksutapoina (plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin) firma listaa käteisen, pankkikortin, sekä luottokortin.