Keskustelu Thaimaa

Katsaus tarjolla oleviin keskustelu Thaimaa foorumeihin netissä, joissa voit keskustella Thaimaa aiheisista kysymyksistä.

Thai-klupi keskustelufoorumi
thaiklupi.fi

Thai-Klupi on netissä tarjolla oleva pääasiassa suomenkielinen keskustelufoorumi, jolla voit lukea laajan kirjon Thaimaan kävijöiden eri mietteitä ja kysyä oman kysymyksesi jos sellainen askarruttaa mieltäsi Thaimaan suhteen.

Eri keskustelualueista aktiivisimpia ovat varsinkin keskustelut liittyen keskiseen Thaimaahan, mukaanlukien Pattaya, Rayong, Ayuthaya, Chantaburi, Saraburi, Kanchanaburi, Ratchaburi, Cha Am, Hua Hin ja muut keskimaan kohteet, sekä eteläisen Thaimaan keskustelut, ja aiheet jotka liittyvät Bangkokiin.

Jos olet matkustamassa ensi kertaa Thaimaahan, kannattaa tutustua foorumin osioon otsikon “Täältä Tullaan Thaimaa!”, joka sisältää Thaimaan ensikertalaisten keskustelua.

Joudut kirjautumaan palveluun ennen kuin voit lukea muiden viestejä tai kirjoitaa omia viestejäsi.

Thairy keskustelufoorumi
www.thairy.net/forum/

Thairy tarjoaa laajan keskustelufoorumin, jossa on kolme pääasiallista aluetta, yksi rekisteröitymättömille kävijöille ja toinen rekisteröityneille, sekä ns. VIP osio, joka on maksullinen osa foorumia.

Keskustelufoorumin suosituimpiin alueisiin kuuluvat varsinkin ensikertaa Thaimaaseen matkustavien keskustelut, sekä keskustelut eri Thaimaan alueisiin koskien.

Thaimaa-info foorumi
www.thaimaa-info.com/forum/

Thaimaa-infon keskustelufoorumi on erittäin suosittu ja hyödyllinen, tarjoten keskustelua mm. liittyen viranomaisten kanssa asioimiseen ja tapakulttuuriin Thaimaassa.


Foorumi tarvitsee rekisteröitymisen ennen kuin voit lukea muiden viestejä ja jättää omia viestejäsi foorumiin.