Kirjakauppa Joensuu

Kirjakauppa Joensuu vaihtoehtoihin kuuluvat Suomalainen Kirjakauppa sekä Kirjatori.

Joensuu on varsin otollinen paikkakunta kirjallisuuden ystäville, ja paikkakunnalla järjestetään mm. useita kirjallisuustapahtumia.

Tunnetuin näistä on itse asiassa nimeltään Joensuun Kirjallisuustapahtuma (joensuunkirjallisuustapahtuma.fi), joka järjestetään vuosittain ja sisältää mm. kirjallisuus aiheisia luentoja, kilpailuja, seminaareja, sekä näytelmiä.

Suomalainen Kirjakauppa – KAUPPAKATU
Kauppakatu 23
80100 Joensuu
suomalainenkirjakauppa.fi

Joensuun Kauppakadulla sijaitseva Suomalaisen Kirjakaupan myymälä aivan torin vieressä, kävelykadun varrella. Tämän myymälän paikalla on Joensuussa ollut kirjakauppatoimintaa aina 40-luvulta lähtien. Myymälä on kooltaan kaksikerroksinen ja tilaa sieltä löytyy 400 neliömetriä ja sinua palvelee seitsemän myyjää.

Suomalainen Kirjakauppa – ISO MYY
Torikatu 25
80100 JOENSUU
www.suomalainenkirjakauppa.fi

Tämä Suomalaisen Kirjakaupan myymälä sijaitsee kätevästi Iso Myystä, Joensuun Torikadulta, jossa voit käydä muiden ostostesi lomassa. Kauppakeskuksen sisällä oleva myymälä on sijainniltaan Promenadin varrella ja sisältää kaksi kerrosta täynnä kirjoja, 750 neliön alueella, jossa sinua palvelee 14 myyjää.

Ison Myyn myymälä on myös tunnettu kirjailijavierailijoistaan, joihin kuuluvat usein maakunnan tunnetuimmat kirjailijat, kuten Simo Hämäläinen.


Kirjatori Kauppakeskus Iso Myy
Kauppakatu 24
80100 JOENSUU
www.kirjatori.fi