Kirjakauppa Rovaniemi

Kirjakauppa Rovaniemi vaihtoehtoihin kuuluvat Suomalainen Kirjakauppa sekä Kirjakassi.

Kirjakauppoja Rovaniemeltä löytyy varsinkin keskustan alueelta. Suomalainen Kirjakauppa löytyy keskustan alueelta Rovakadulta, ja Kirjakassi kirjakauppa taas sijaitsee Sampo kauppakeskuksessa.

Voit löytää kirjoja ja muuta kirjallisuuteen liittyvää tuotantoa myös isommista marketeista kuten Prisma sekä Citymarket, joiden valikoimiin tyypillisesti kuuluu mm. kirjoja ja karttoja.

Suomalainen Kirjakauppa – Rovaniemi
Kauppakeskus Revontuli
Koskikatu 27
96200 ROVANIEMI
www.suomalainenkirjakauppa.fi

Rovaniemellä sijaitseva Suomalainen Kirjakauppa sijaitsee Kauppakeskus Revontulessa, joka taas on aivan kaupungin keskustassa.

Myymälä aloitti toimintansa vuonna 2007, ja tarjoaa kirjallisuutta ja toimistotarvikkeita kokonaisuudessaan noin 600 neliömetrin tiloissa. Myymälässä sinua palvelee kahdeksan kirja-alan ammattilaisen ryhmä.

Kirjakassi Rovaniemi
Maakuntakatu 29-31
Sampokeskus
96200 Rovaniemi
www.kirjakassi.fi

Kirjakassin erikoisalueena on myydä kustantajien tarjouseriä kuin myös loppueriä asiakkailleen jopa 90% alle mitä kustantajan alkuperäisestä vähittäishinnasta.

Tämä hinnoittelu on mahdollista, koska Kirjakassi tekee suoria ostoja kustantajilta, usein suurissa ostoerissä, ja tekee myynnin tehokkaasti vähillä kustannuksilla.


Kirjakassi ketju perustettiin vuonna 2000, ja ensimmäinen myymälä oli juuri Rovaniemellä. Sittemmin ketju on laajentumassa koko Suomen alueelle.