Kirjakauppa Tarina

Kirjakauppa Tarina on vuonna 2007 toimintansa aloittanut lahtelainen kirjakauppa.

Tarinan myymälä toimii aivan Lahden keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella, joten myymälään on helppo tulla asioimaan autolla.

Toisin kuin suurin osa muusta kirjakauppatoimijoista, Tarina ei kuulu suurempiin ketjuihin, vaan toimii yksityiseltä kirjakauppa pohjalta, ja tarjoaa asiantuntemuksella monipuolisesti niin kaunokirjallisuutta kuin klassikkojakin sekä kirja-uutuuksia.

Kirjakaupan osa-erikoistumis alueena ovat pienet kustantajat, jotka usein jäävät vaille huomiota isoilla kirjakauppaketjuilla, varsinkin tietokirjapuolella.

Kirjakauppa on erittäin aktiivinen paikallisen kulttuurin edistäjä, ja mm. aktiivinen runoiltojen parissa toimija yhdessä Päijät-Hämeen lausujien kanssa.

Kirjakauppa on myös aktiivinen kirjailijavierailijoiden hankinnan suhteen, ja järjestää tällaisia vierailijoita varsinkin paikallisten kirjailijoiden tuotannon lanseerauksen yhteydessä.

Kirjakauppa Tarina
Vapaudenkatu 18
15110 Lahti
www.kirjakauppatarina.fi

Jos et ole varma kenen kirjailijoiden tuotantoon sinun kannattaisi tutustua mieltymystesi mukaan, Tarinassa voit viipyä ilman kiirettä, kysellä tarjolla olevasta tuotannosta ja keskustella myyjien kanssa, kuin myös juoda kupin kahvia ja hengähtää, vaikkapa muiden ostosten lomassa.


Tarinalla on myös oma lukupiirinsä, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2008 saakka.