Koskenselän lomakylä

Koskenselän lomakylä on ympärivuotinen lomakeskus, joka tarjoaa lomamökki majoituksen, hostellin ja camping-alueen.

Alue koostuu yhteensä noin 8 hehtaarin alueesta kauneinta Saimaan rantaa.

Lomamökkien suhteen valittavanasi on kahta erilaista tyyppiä olevia mökkejä, joko saunallisia mökkejä, joita on viisi kappaletta, tai kesäleirintämökkejä, joita on kaikkiaan 20.

Saunalliset mökit ovat käytössä ympäri vuoden, ja ne on suunniteltu majoittamaan 4-6 henkilöä. Mökeissä on makuuhuone kahdella vuoteella, ja petipaikat mökin parvella 4:lle hengelle.

Näiden lomamökkien, jotka sijaitsevat aivan rannalla, kohokohta on varsinkin oma sauna, ja muita varustukseen kuuluvia yksityiskohtia ovat mm. suihku, WC, TV, radio/cd-soitin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, ja astian-pesukone.

Kesäleirintämökit ovat puolestaan huomattavasti vaatimattomampia hirsimökkejä jotka ovat käytössä vain periodin touko-elokuu, ja niiden varusteluun kuuluvat kerrossängyt mutta osassa on lisäksi parivuode.

Kesäleirintämökit on suunniteltu kolmella eri koolla, joko 2 henkilölle, 4 henkilölle tai 4-6 henkilölle.

Niiden varusteluun kuuluvat sähkölämmitys, astiat, keittomahdollisuus, kahvinkeitin sekä jää-kaappi, muttei juoksevaa vettä tai wc:tä/suihkua, joista jälkimmäisten suhteen joutuu käyttämään alueen 2 huoltorakennusta.

Lomakeskuksen vapaa-ajan vieton mahdollisuuksiin kuuluvat mm. minigolf, polkupyörä vuokraus, kanootin vuokraus, sekä soutuveneen vuokraus.

Alueella on myös lentopallo ja sulkapallokenttä, mahdollisuus pelata petanqueta tai krokettia, uiminen onnnistuu uimarannalla, ja lapsille on tarjolla myös oma leikkipaikka.

Alueen erilaisten luontopolkujen avulla onnistuvat myös erilaiset lenkkeilyt ja kävelyretket maastoon.

Koskenselän lomakylä
Koskenseläntie 98
52200 Puumala
www.koskenselka.fi

Tarjolla on myös neljä erikokoista saunaa jotka voi tilata käyttöön, joista yksi on perinteinen puusauna.


Lomakeskuksen muihin palveluihin kuuluvat kesäterassikahvila, kioski, grilli- ja nuotiopaikkoja, ja pyykinpesu mahdollisuus.