Koskikeskus Tampere

Koskikeskus Tampere on yksi alueen merkittävimmistä ostoskeskuksista, sijaiten aivan kaupungin linja-auto aseman vieressä.

Koskikeskus on Citycon-nimisen yhtiön omistama kauppakeskus, jonka muihin merkittäviin ostoskeskuksiin Tampereella kuuluvat Duo (kauppakeskusduo.fi) sekä Tullintori.

Kauppakeskus avattiin asiakkaille vuonna 1988, vain kaksi vuotta vieressä olevan, Tampereen maamerkiksi muodostuneen, 336 huoneen kokoisen, Sokos Ilves hotellin valmistumisen jälkeen.

Koskikeskus Tampere

KUVA: Näkymä Koskikeskuksen pääsisäänkäyntiin Hatanpään Valtatieltä, aivanTampereen linja-autoaseman sekä ortodoksisen kirkon edustalla olevan Sorin aukion vierestä. Taustalla oleva tornitalo on Sokos hotelli Ilves (www.sokoshotels.fi/hotellit/tampere/ilves/), yksi korkeimmista hotellirakennuksista Suomessa.

Koskikeskuksen valikoimaan kuuluu kaikkiaan 88 liikettä, jotka ovat jakautuneet neljään palvelukerrokseen, ja tarjolla on myös 425 parkkipaikan pysäköintihalli.

Profiililtaan selkeimmät kerrokset ovat neljäs, jossa toimii lähinnä terveyspalveluita, sekä pohjakerros, jossa on elokuvateatteri Cine Atlas (www.finnkino.fi/cinemas/tre/cineatlas/).

Paikka on suosittu kohde tulla nauttimaan esimerkiksi lounasta työpäivän aikana, sillä tarjolla on kaikkiaan 18 ravintola- ja kahvilaliikkeen valikoima, mukana Golden Rax Pizza Buffet (www.rax.fi), McDonalds (www.mcdonalds.fi), sekä Cafe Linkosuo (www.linkosuo.fi).

Vuosittain kauppakeskuksessa vierailee noin 5,5 miljoonaa kävijää, suosittujen kauppojen sisältäessä varsinkin ostoskeskuksen 26 asusteliikettä.

Koskikeskuksen keskusaukio toimii usein myös erilaisten tapahtumien näyttämönä, mukaanlukien kausiluonteiset muotinäytökset ja muotipäivät, sekä keskusaukion tanssit.

Voit pitää silmällä tapahtumakalenteria ja tutustua ostoskeskuksen palveluiden kirjoon paikan virallisten nettisivujen kautta, osoitteessa www.koskikeskus.fi.

Kauppakeskus Koskikeskus
Hatanpään valtatie 1
33100 Tampere
www.koskikeskus.fi

Koskikeskus aukioloajat :

Ark. klo 10-19
La klo 10-17
Su klo 12-17


Osalla yrityksistä on kuitenkin laajemmat aukioloajat.