Krabi Thaimaa

Krabi Thaimaa on suosittu loma-alue eteläisen Thaimaan läntisellä alueella.

Krabi, joka on Thaimaan Andaman meren rannalla, on yksi pisimpään asutuista alueista maassa, ja sen alueelta on löydetty muinaisjäänteitä jotka viittaavat asutukseen aina 25 000 – 35 000 e.Kr. ajalta.

Alueella on ollut vuodesta 1999 alkaen lentoasema, joka sijaitsee itään Krabin kaupungista.

Krabin kaupungin läpi kulkee Phetkasem Road tie, joka on suosittu tie turisteilla matkalla kohti muihin alueen suosittuihin kohteisiin kuten…

Jos aiot lentää alueelle, voit lentää Thai Airways sekä Air Asialentoyhtiöillä päivittäisillä lennoilla Bangkokista. Air Asialla pääset myösKuala Lumpuriin Krabista.

Jos haluat jatkaa Phuketiin Krabista, voit käyttää Destination Air Shuttlelentoyhtiötä lentoihin, joka lentää Phuketin lisäksi myös lukuisilleThaimaan ulkosaarille.

Jos vuokraat auton Krabin lentokentältä, tarjolla on ainakin National Car Rental, jolla on toimipiste lentokentällä.

Lentokentältä on myös bussiyhteys Krabin kaupunkiin, Ao Nangiin sekä Noppharat Thara Beach rannalle.

Pääset Krabiin myös Bangkokista bussilla sen eteläiseltä Southern Bus Terminal terminaalista, ja matka bussilla kestää Krabiin noin 12 tuntia. Sukkulabussi Phuketiin kestää matkana noin 2 tuntia.


Krabin läheltä, noin 3 km päässä kaupungista olevalta laituri-alueelta, lähtee myös erilaisia lauttayhteyksiä eri kohteisiin, joista suosituin lienee lauttayhteys Ko Phi Phille.