Lahti Halli

Lahti Halli tunnetaan myös Lahden Messukeskus nimellä, ja toimii tiloina mm. erilaisiin messuihin, näyttelyihin, yritystilaisuuksiin, ja konsertteihin.

Halli valmistui vuonna 2006, ja tarjoaa hallitilaa kaikkiaan 4 600 m2, joiden ohella vuokrattavissa tilaisuuksia varten on kokoustilaa, yhteensä noin 1 100 m2.

Historiallisesti hallia on käytetty muun muassa messuja, näyttelyjä, yritystilaisuuksia, viihdetapahtumia, kokouksia, kongresseja, koulutustilaisuuksia, ja TV-tuotantoja varten.

Lahti Halli

KUVA: Näkymä halliin aivan Lahden suurhallin pääsisäänkäynnin vierestä. Lahden Messut käyttää molempia halleja toimintaansa, joiden lisäksi tarjolla on vielä kolmas halli suurhallin pohjoispäässä.

Tekniikaltaan halli mahdollistaa vaativatkin tuotannot, ja tiloissa onkin kuvattu esimerkiksi Nelosen Kuorosota-musiikkiviihdeohjelmaa suorana lähetyksenä.

Maksimissaan hallin päätiloissa voi järjestää jopa 3 000 hengen tapahtuman.

Kokouksien suhteen salitilat tarjoavat puitteet 10 – 700 hengen tapahtumille, joko valmiina kokouspaketteina tai pelkkinä tiloina kokoustekniikalla.


Voit tutustua hallissa pidettäviin ajankohtaisiin tilaisuuksiin paikan virallisten nettisivujen kautta, osoitteessa www.lahdenmessut.fi.