Laskettelu tarjous

Katsaus laskettelu tarjous resursseihin netissä Suomen 11:sta suosituimman laskettelukeskuksen (SHKY:n tutkimuksen mukaan) suhteen.

Rukan laskettelukeskus – tarjoukset
Ski.ruka.fi/etusivu/?id=64

Ruka tarjoaa nettisivujensa kautta mahdollisuuden tutustua parhaimpiin tarjouksiin suhteessa laskettelulippujen, majoituksen, oheispalvelujen, ja kuljetusten hintoihin.

Hiihtokeskus tekee yhteistyötä varsinkin Ski-Inn-nettikaupan (www.ski-inn.fi) kanssa suhteessa majoitusten varaamiseen, ja tarjolla on usein merkittävästi alennettuja hintoja pakettiloma matkojen hintojen suhteen.

Levin laskettelukeskus – tarjoukset
Laplandhotels.com/FI/lapin-kohteet/levi/tarjoukset.html

Levi laskettelukeskus tarjoaa tarjouksia varsinkin majoitusmahdollisuuksien suhteen, varsinkin Lapland Hotel Sirkantähti hotellissa.

Himos laskettelukeskus – tarjoukset
www.himos.fi

Himos tarjoaa monista muista paikoista poiketen parhaimmat tarjouksensa sähköisen uutiskirjeen muodossa, jonka nimi on HimosH@loo.

Uutiskirje ilmestyy noin 2-3 krt/kuussa laskettelukauden aikana, ja tarjouksien lisäksi se sisältää rinne-ja tapahtumatiedot ja muut ajankohtaiset laskettelujutut liittyen Himokseen.

Voit tilata uutiskirjeen sähköposti-osoitteeseesi Himoksen virallisilta nettisivuilta osoitteessa himos.fi.

Ylläs laskettelukeskus – tarjoukset
Laplandhotels.com/FI/lapin-kohteet/yllas/tarjoukset.html

Ylläs tarjoukset ovat tarjolla alueen hotellien, kuten Lapland Hotel Ylläskaltio ja Lapland Hotel Äkäshotelli, ja matkailupakettien suhteen.

Tahkon laskettelukeskus – tarjoukset
Nettivaraamo.tahko.com/index.php?action=tarjoukset

Tahko tarjoaa laskettelukeskuksen palveluiden suhteen mahdollisuuden tehdä erilaisia varauksia suoraan netissä, joiden yhteydessä ovat myös esitettynä parhaat tarjoukset.

Tarjouksia on tyypillisesti tarjolla mm. majoituksen ja pakettilomien suhteen.

Pyhän laskettelukeskus – tarjoukset
Ski.pyha.fi/etusivu/?id=62

Pyhä hiihtokeskus tekee tarjousten suhteen yhteistyötä varsinkin Ski-Inn-nettikaupan (www.ski-inn.fi) kanssa suhteessa majoitusten varaamiseen.

Voit myös tutustua paikan (ja Ruka laskettelukeskuksen) tarjouksiinRukaPyhä Newsin uutiskirjeen tilaajana, joka ilmestyy muutaman kerran vuodessa, ja tarjoaa tietoa Rukan ja Pyhän tapahtumista ja kuulumisista, tarjousten ohella.

Vuokatti laskettelukeskus – tarjoukset
Vuokatti.fi

Vuokatti tarjoaa hyvän listan erilaisia tarjouksia, varsinkin suhteessa majoitusmahdollisuuksiin, nettisivujensa kautta.

Majoitustarjousten lisäksi hiihtokeskus myös tarjoaa usein erilaisia matkapaketti tarjouksia, sekä tarjouksia palveluista, kuten hiihtokoulusta.

Messilän laskettelukeskus – tarjoukset
Messila.fi/fi/Lumikeskus/Werkkokauppa/

Messilän kautta on saatavilla ajoittain erilaisia tarjouksia varsinkin hiihtokeskuksen verkkokaupan kautta.

Näihin etuuksiin kuuluvat mm. ennakkotilaus alennukset lippuhinnoista.

Saariselkä laskettelukeskus – laskettelu tarjous
Saariselka.fi

Saariselkä tarjoaa virallisten nettisivujensa kautta tarjouksia varsinkin suhteessa majoituksiin ja lomapaketteihin, mutta tarjolla on myös usein etuuksia mm. lasketteluvaatteiden suhteen sekä ruoka-tilausten hintoihin.

Iso-Syöte laskettelukeskus – tarjoukset
Syote.fi

Iso-Syötteen nettisivuilla on olemassa oma osastonsa tarjouksille, josta löytyy usein etuuksia kuten viime hetken majoitusvaraajalle varatut hinnat, alennuksia ruokailupaketteihin alueella, sekä lomapakettitarjouksia.

Luoston laskettelukeskus – tarjoukset
Luosto.fi/talvi/


Luosto tarjoaa tarjouksia varsinkin viime hetken varauksia tekeville “ÄkäsetLähöt” tarjousohjelmansa puitteissa, joissa tarjoukset ovat uusille varauksille, jotka tehdään lähiaikojen Luoston matkojen tai pakettimatkojen suhteen.