Laskettelu video

Katsaus ilmaisiin laskettelu video lähteisiin internetissä sekä netin laskettelun erikois-kanaviin.

Youtube – Lasketteluvideot

Youtube on netin suosituin ilmaisten videoiden tarjoaja, ja mukana on joukoittain myös lasketteluun ja lumilautailuun liittyviä videoita.

Kun viimeksi esimerkiksi kokeilin Youtuben hakua “laskettelu”, haku tuotti kaikkiaan 186 erilaista videota, mukana lasketteluvideoita mm. Pyhätunturilta, Leviltä, Iso-Syötteeltä, ja Puijolta.

Koska Youtube (youtube.com/results?search_query=laskettelu&search_type=&aq=f) on kansainvälinen palvelu, mukana on paljon ulkomaankielisiä lasketteluvideoita.

Esimerkkinä englanninkielisiä lasketteluvideoita, joita löytyi hakutermillä “alpine skiing” 4920 kappaletta viimeksi kun kokeilin hakua, ruotsinkielisiä 531 hakusanalla “skidåkning”, ja saksankielisiä 4820 hakusanalla “skifahren”.

Jos haluat nähdä videoita jostakin tietystä laskettelukeskuksesta, vaikkapa osana keskukseen loman suunnittelua, paras tapa löytää näitä videoita on tehdä haku laskettelupaikan nimellä.

Vimeo HD Lasketteluvideot
www.vimeo.com/channels/search:skiing

Vimeo erottuu useista muista internetissä olevista videopalveluista varsinkin sen suhteen, että se on erikoistunut HD videoihin, ja monet yritykset, mukaanlukien laskettelu keskukset, tarjoavat kohteensa esittelyvideoita palvelun kautta.

Kun viimeksi tein erilaisten videokanavien haun palveluun “skiing” hakusanalle, tarjolla oli kaikkiaan 150 erilaista aiheeseen liittyvää kanavaa, joista monet tarjoavat ammattimaisesti tehtyjä lasketteluvideoita, esimerkkinä HD Skiing kanava:

vimeo.com/channels/ski

BroadbandSports
www.broadbandsports.com/taxonomy/term/8887

BroadbandSports on erilaisiin harrastuslajeihin liittyviä videoita, mukaanlukien lasketteluharrastus.


Lajin harrastajilta tulleiden videoiden lisäksi palvelu on kuuluisa laskettelun suhteen Pro-kanavastaan, jolta löytyy ammattimaisesti tehtyjä lasketteluvideoita esimerkiksi yrityksiltä Nitro Snowboards, Tecnica, Garmont, High Cascade, sekä Nike ACG.