Lautsian lomakylä

Lautsian lomakylä Lomakeskus sijaitsee Hauholla, Sydän-Hämeessä, aivan Ilmoilanselän rannalla.

Lomakeskus tarjoaa kahdenlaista majoitusta, maksimissaan 200 hengen asiakasmäärälle, joko hotellihuoneita, tai hostellihuoneita.

Huoneet ovat etupäässä 1-2 hengen huoneita, ja perheiden varalta tarjolla on myös muutama isomman kokoinen 4-5 hengen huoneisto.

Lomakeskuksen päärakennuksessa toimii Ravintola Antonia, joka tarjoaa kaikki ruokailut päivän mittaan 230-paikkaisessa tilassa, ja tila toimii myös juhlien, kokouksien, ja koulutustilaisuuksien järjestyspaikkana.

Lomakeskus on ympärivuotisessa käytössä, ja tarjoaa virkistys mahdollisuuksien suhteen mm. lenkkeilymahdollisuuksia kauniilla kuntopoluilla, rantalentopalloa, minigolfin, veneily ja kalastus mahdollisuudet Ilmoilanselän vesillä, petanquen, sulkapallon, pingiksen, ja talvisin suosittuihin lajeihin kuuluvat varsinkin hiihto ja lumikenkäily.

Lautsian Lomakeskus
Lautsiankuja 20
14700 Hauho
www.lautsia.fi

Lomakeskuksen uimaranta on luonnollisesti yksi kesän suosituimpia ajanviettoapaikkoja lomakylässä.


Aktiivisen päivän jälkeen perinteiseen suomalaiseen lomakokemukseen kuuluu luonnollisesti sauna, joita lomakylästä löytyy kaksi, joista toinen on takkatuvalla varustettu isompi sauna, ja toinen perinteinen puulämmitteinen sauna, jossa on grillausmahdollisuus pihalla.