Lennot Itävalta

Lennot Itävalta kohteisiin ovat tarjolla suomesta sekä halpalento yhtiöiden avulla että täyden palvelun lentoyhtiöiden kautta.

Suorat lennot Suomesta Itävaltaan

Usein matkustettaessa kaikkein helpoin, muttei välttämättä halvin, vaihtoehto on lentää kohteeseen suorilla lennoilla.

Suomesta pääsee Helsinki-Vantaan lentoasemalta Itävaltaan suorilla yhteyksillä kaksi täyden palvelun lentoyhtiötä, Finnair (www.finnair.fi) sekä Itävallan kansallislentoyhtiö Austrian (www.aua.com).

Voit vertailla täyden palvelun lentoyhtiöiden välisiä hintoja reiteille Itävaltaan esimerkiksi Kayak hintavertailu-palvelun avulla (www.fi.kayak.com).

Välilaskulliset lennot Suomesta Itävaltaan

Välilaskua apuna käyttäen mahdollisten käytettävissä olevien lentoyhtiöiden määrä on huomattavasti suurempi, ja mikä tärkeämpää, mukaan tulee joukko halpalentoyhtiöitä, joiden kilpailuetuna reiteille Itävaltaan on halpa hinta.

Yksi parhaista halpalentoyhtiöistä jota voit käyttää Suomesta (Helsinki, Turku, Tampere, Oulu, Vaasa, Kuopio) kohti Itävaltaa (Wien) on Air Baltic (www.airbaltic.com), jonka lennot lähes poikkeuksetta tekevät välilaskun Latvian Riiassa.

Toinen halpalentoyhtiö, joka tosin tekee välilaskunsa eri Helsingistä lähdettäessä Saksan kaupungeissa (Berliini, Dusseldorf, Hampuri), on Air Berlin (www.airberlin.com).

Pääset yhdellä välilaskulla Air Berlinin kautta Itävallan kohteista Wienin ohella myös Klagenfurtiin ja Salzburgiin, ja myös Grazin kaupunkiin lentoyhteyksien suunnittelun avulla.

Voit myös lentää ensin Helsingistä Lontoon Gatwickin kentälle Eeasyjetillä (www.easyjet.com), josta voit samalta kentältä, toisella Easyjetin lennolla jatkaa kohti joko Wieniä, Salzburgia, tai Innsbruckia.

Gatwickiltä halpalentoyhtiöistä Innsbruckiin ja Salzburgiin lentää myös Thomas Cook (www.flythomascook.com), ja Wieniin Aer Lingus (www.aerlingus.com).

Voit myös käyttää Euroopan suurinta halpalentoyhtiötä, Ryanairia (www.ryanair.com) ensin Tampereelta Lontooseen Stanstedin kentälle, ja jatkaa samalta lentokentältä joko Air Berlinillä tai Germanwingsillä (www.germanwings.com) kohti Wieniä.


Ryanairilla pääsee Stanstedin kentältä edelleen Salzburgin, Klagenfurtin Grazin, ja Linzin kaupunkeihin.