Linnahallin terminaali

Linnahallin terminaali Tallinnassa toimii Linda Linen kantosiipialusten ja katamaraanien satamana myöhäiskeväästä myöhäissyksyyn.

Linnanhalli satama aluetta käyttävät Linda Line Express (lindaline.fi) alukset ovat nopein tapa ylittää Suomenlahti laivalla, sillä ne kulkevat välin Helsinki-Tallinna noin puolessatoista tunnissa, kun Tallinkin ja Vikingin nopeimmat laivat viipyvät reitillä nopeimmillaan puoli tuntia kauemmin.

Linda Linen alukset, kuten Linda Line Karolin, tarjoavat 1,5 tunnin matka-ajaksi ruokailumahdollisuudet, pienten välipalojen ja lämpimien aterioiden osalta, ja tarjolla on myös pieni myymälä, tuliaisostoksia varten.

Linnahallin terminaali Tallinna

KUVA: Yleiskuva Linnahallin satama alueesta Tallinnassa. Vasemmalla puolella ovat Linda Line express alukset “Merilin” ja “Karolin”, ja oikealla puolella kuvaa Helsinki Tallinna helikopteri kuljetuksen kenttä.

Tallinnaan on mahdollista lentää Helsingistä siten, että helikopteri laskeutuu juuri Linnahallin satama alueen helikopterikentälle.


Reittiä lentää Copterline FAST CLASS palvelullaan, jossa Helsingin puolelta kyytiin noustaan Hernesaaren Heliport-kentältä (Hernematalankatu 2, 00150 Helsinki), päätepisteenä (18-minuutin matka-ajan jälkeen) helikopterikenttä Linnahallilla.