Lomakylä Marjoniemi

Lomakylä Marjoniemi sijaitsee Hiidenniemessä Pyhäjärven rannalla, tarjoten lomakylä asumista idyllisessä maalaiskartanomiljöössä.

Lomakylä on avoinna ympäri vuoden, ja tarjoaa palveluita 16 hehtaarin suuruisella alueella, mukaanlukien majoitus- ja ravintola-palvelut sekä tilat kokous- ja koulutustapahtumille ja hyvät mahdollisuudet erilaisiin vapaa-ajan harrastuksiin.

Lomakylä, joka on ollut toiminnassa jo yli 40 vuoden ajan, on perinteisesti ollut suosiossa erilaisten kurssien, koulutustilaisuuksien, sekä yritys- ja perhejuhlien tapahtumapaikkana, ja tilojen lisäksi tarjolla ovat myös ravintolan kattauspalvelut.

Alueen vapaa-ajan vietto keskittyy usein Pyhäjärveen, jossa voi soudella ja kalastaa, ja sen rannat tarjoavat hyviä paikkoja rentoutumiseen.

Lomakylä tarjoaa majoitusta kahdella eri tavalla, joista toinen on hotellimajoitus talonpoikaistyylisessä maalaiskartanossa, jossa vuodepaikkoja on yhteensä 12 kolmen huoneen voimin.

Toinen tapa majoittua lomakylässä on sen 17 lomamökkiä ja alueen vanhat aittarakennukset, joissa on lisäksi 9 huonetta majoitusvalmiina.

Mökit ovat eri kokoisia, ja pienimmät niistä majoittavat kaksi henkilöä, ja suurimmat 6-8 henkilöä.

Loma-alue tarjoaa myös kaiken kaikkiaan 100 vaunupaikkaa, ja näistä 50 on sähköistetty, sekä oheis-huoltotilat.

Suomalaiseen lomakylään kuuluu olennaisesti myös sauna-palvelut, joita on lomakeskuksessa 2 saunan edestä.

Vapaa-ajan viettoa silmälläpitäen tarjolla on, lapsille, leikkipuisto, jättitrampoliini ja vesi-tramboliini.

Lomakylä Marjoniemi
Lomakyläntie 178
86850 Hiidenniemi
www.marjoniemi.com

Aikuiset viihtyvät kesäisin alueella uimarannalla, kalastellen, veneillen (veneiden vuokraus tarjolla lomakylästä), patikkaretkien avulla, ja vaikkapa perinteisissä lavatansseissa.


Talvisin alueella voi lasketella ja hiihtää esimerkiksi Honkavuoren hiihtokeskuksessa, käydä pilkkimässä, moottorikelkkaretkellä, tai rekiajelulla.