Lomakylä Masala

Lomakylä Masala sijaitsee Halsuanjärven rannalla, Keski-Pohjanmaalla, ja tarjoaa majoitusta 9 lomamökin ja 300 karavaanarien sähköistettyn vaunu- / asuntoautopaikan voimin.

Majoitusvaihtoehdoista lomamökit tarjoavat oman alueensa rauhallisella puolella lomakylän eteläpäätä, kuitenkin lomakeskuksen palveluita lähellä.

Mökit ovat kooltaan 9 m2 tai 10 m2, ja niissä on kussakin 4 vuodepaikkaa, jääkaappi, pöytä, tuolit, ja terassi, sekä sähkölämmitys, joka pitää lomamökin lämpinänä säässä kuin säässä.

Lomakeskuksen keskeisin rakennus on sen ravintola, joka tarjoaa ruokailumahdollisuudet: aina ala carte annoksista pizzoihin ja grilliruokiin.

Ravintola soveltuu tilojensa puolesta myös kokous- tai juhlatilaksi.

Alueella järjestetään kesäperjantaisin karaokeillat, ja lauantaisin paikallisesti kuuluisat tanssit esiintyjillä, jotka ovat sään salliessa kauniilla järvilavalla.

Lomakeskuksen perustarjontaan kuuluvat mm. uimaranta, 2 saunaa, keitto- ja grillikatoksia, pesu- ja suihkutilat, lasten leikkihuone ja ulkoleikkialue.

Lomakylä Masala / Masan Caravan
Lehtomaantie 151
69510 Halsua
www.masala.fi

Alueella voi harrastaa myös mm. minigolfia, tikanheittoa, petankkia, rantalentopalloa, jalkapalloa, ja sulkalentopalloa.


Erityisen suosittua on kuitenkin tutustua alueen järviin kalastamalla ja veneretkillä, sekä alueen luontoon erilaisilla patikka- tai vaikkapa sauvakävely retkillä.