Lomakylä Säkylä

Lomakylä Säkylä sijaitsee Pyhäjärven rannalla Lounais-Suomessa, ja tarjoaa majoituksena hirsihuviloita, camping-alueen, perhemökit, hirsimajat, ja motellihuoneet.

Majoitusvaihtoehdoista hirsihuvilat, joita on tarjolla neljä, tarjoavat hyvinvarustellun, 110 m2 kahden kerroksen alueella olevan, 6+2 henkilölle suunnitellun huvilan.

Perhemökkejä, joita on yhteensä 12 kpl, on puolestaan kolmea kokoa 40 m2, 50 m2 ja 70 m2 (erämökki), ja niiden varustelutasona on mm. saunat, suihkut, järvinäkymät, pienkeittiö astiastoineen. kahvinkeitin, ja TV.

Hirsimajoja, jotka ovat vain kesäkäytössä, on alueella 10 kpl, ja niiden varusteluun kuuluvat kalusteet, pienkeittiö, jääkaappi, perusastiasto, ja WC. Hirsimajojen suihkutilat ja peseytymistilat ovat lomakylän päärakennuksessa.

Lomakeskus tarjoaa sen päärakennuksessa myös ravintolan, jossa on kaikkiaan tilaa 250 hengelle, ja joka soveltuu erilaisten juhlien, kokouksien ja tilaisuuksien pitopaikaksi yhdessä pitopalveluiden kanssa, jotka myös ovat tilattavissa.

Lomakylän järvi tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon vesillä, kuten uimista, kalastusta, veneilyä, surffausta, ja vesihiihtoa.

Lomasäkylä
Säkyläntie 275
27800 Säkylä
www.lomasakyla.fi

Talvisin suosittuja ajanviettotapoja ovat varsinkin luistelu ja hiihto, ja mahdollista on myös jääpurjehtia ja kelkkailla.


Lomakeskus tarjoaa myös välinevuokrausta, ja tarjolla on mm. veneitä ja polkupyöriä.