Lomakylä Tampere

Tarjolla olevia lomamökki ja lomakylä Tampere tarjoajia löytyy mm. GoTampere ja NettiMökki palvelujen avulla.

GoTampere – Lomamökit

GoTampere palvelu on Tampereen kaupungin virallinen matkailusivusto, joka listaa osana sivustoaan myös erilaia vaihtoehtoja majoitukselle alueella, mukaanlukien lomamökit ja lomakylät.

Palvelun tarjoamien tietojen perusteella suurin osa lomamökeistä sijaitsee hieman Tampereen kaupunki alueen ulkopuolella, keskimäärin noin 25-40 kilometrin etäisyydellä, ja ne varataan suoraan omistajalta.

Sivuston, osoitteessa gotampere.fi/majoitusjaravintolat/mokkivalitys, lisäksi voit kuitenkin tiedustella mahdollisia keskusvarausmahdollisuuksia myös GoTampere toimistolta, joko käymällä osoitteessa Rautatienkatu 25 A, 33100 Tampere, tai soittamalla palvelunumeroon.

Mökkiavain – Pirkanmaa lomamökit
www.mokkiavain.fi/travelnet/travelnet

Mökkiavain on erikoistunut Pirkanmaan ja Satakunnan lomamökki tarjonnan välittämiseen netin kautta.

Palvelussa tarjolla olevat mökit tarjoavat perustiedot kustakin kohteesta, kuten etäisyyden Tampereesta, ja kohteet on luokiteltu 5:een tähtiluokkaan.

NettiMökki Tampereen lomamökit
www.nettimokki.com

Nettimökki on valtakunnallinen lomamökkien välityspalvelu netin kautta, jonka sivuilta voit löytää mökkejä Tampereelle ja sen lähialueille.


Kun viimeksi kokeilin palvelua, sen tietokannassa oli tiedot kaikkiaan 81:sta Pirkanmaan alueen lomamökistä, joista osa oli Tampereen kaupungin alueella.