Lomamökit Keski-Suomi

Lomamökit Keski-Suomi alueella ovat varsinkin sen suurimman järven, Päijänteen, alueella.

Maakunta on itse asiassa kolmanneksi suosituin maakunta lomamökkien määrän suhteen, Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan jälkeen.

Keski-Suomen maakunnan alueista suosituimpia lomamökkien suhteen puolestaan ovat Jämsä, Keuruu, ja Saarijärvi.

Nettimökki Keski-Suomi lomamökki
nettimokki.com

Nettimökki palvelu tarjoaa lomamökkien välitystoimet netin kautta koko Suomen alueella, mukaanlukien Keski-Suomen maakunnan.

Voit hakea lomamökkejä eri kriteereillä, ja tarkentaa hakua haluamaasi osiin maakuntaa.

Kun viimeksi kokeilin palvelua, sen tietokanta sisälsi tiedot kaiken kaikkiaan 121:sta eri lomamökistä maakunnan alueella.

Kaupungit ja kylät joiden alueelta lomamökki tietoja on palvelussa Keski Suomesta ovat Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Jämsänkoski, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Konnevesi, Korpilahti, Kuhmoinen, Laukaa, Leivonmäki, Luhanka, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Pylkönmäki, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, ja Äänekoski.

Keskisuomeen – Mökit
www.keskisuomeen.fi/mokit

Keskisuomeen.fi on Keski Suomen matkailuun keskittyvä nettipalvelu, ja sen avulla voi myös löytää laajan valikoiman alueella olevia lomamökki yrityksiä ja lomakyliä.

Kun viimeksi kokeilin palvelua, sen tietokanta sisälsi tiedot kaiken kaikkiaan 68:sta eri lomakylä/lomamökki kokonaisuudesta alueella, siten, että kustakin paikasta on tarjolla perustiedot, yhteystiedot, ja tähtiluokitus.

Suomen Lomapalvelu
www.suomenlomapalvelu.fi

Suomen Lomapalvelu tarjoaa valtakunnallisen lomamökkien välityspalvelun, mukaan lukien Keski Suomen maakunnan alueella olevat kohteet.


Nopeiten löydät palvelusta tiedot tarjolla olevista lomamökeistä etsimällä tietoja haluamallasi alueen nimellä, esimerkiksi “jämsä”.