Lomamökit Pohjois-Karjala

Lomamökit Pohjois-Karjala suosituimpiin alueisiin kuuluvat mm. Koli, Lieksa, Juuka, Nurmes, Valtimo, Ilomantsi ja Joensuu.

KareliaExpert lomamökit
www.kareliaexpert.fi

KareliaExpert on erikoistunut koko Pohjois-Karjalan alueelle suuntautuvaan matkailuun, ja sen palveluvalikoimaan kuuluvat myös alueella olevien lomamökkien välitys.

Kun viimeksi tarkistin KareliaExpertin palvelun tiedot tarjolla olevien loma-mökkien suhteen, tarjolla oli kaiken kaikkiaan 160 erilaista loma-mökkiä.

Palvelun avulla näet kunkin kohteen varaustilanteen kalenterista, ja tehdä varauksen suoraan internetin kautta.

KOLI24 lomamökit
www.koli24.fi

Koli on yksi Pohjois-Karjalan kohokohtia alueena, ja sen alueella on myös yksi maakunnan laajimpia valikoimia erilaisia lomamökkejä.

KOLI24.fi on puolestaan nettipalvelu Kolin alueen lomamökin omistajille, josta voit löytää vuokralle tarjolla olevia lomamökkejä, ja jonka kautta voit myös varata lomamökin.

NettiMökki lomamökit
www.nettimokki.com

Nettimökki tarjoaa lomamökkien varauksen koko Suomen alueella, mukaanlukien Pohjois-Karjalan.

Kun viimeksi kokeilin palvelua Pohjois-Karjalan tietojen suhteen, palvelusta löytyi kaiken kaikkiaan tiedot 47:sta eri lomamökistä.

Suosituin alue tarjolla olevien lomamökkien lukumäärän perusteella on Lieksa, jossa Kolin kansallispuisto osittain myös sijaitsee.


Kaiken kaikkiaan palvelussa on lomamökkejä eri Pohjois-Karjalan alueista, alueilta Eno, Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kesälahti, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Nurmes, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä, ja Valtimo.