Lomamökit Uusimaa

Lomamökit Uusimaa tietoja on tarjolla netissä mm. ProAgria Uusimaa, Visit Espoo, ja Suomen Lomapalvelu palveluista.

ProAgria Uusimaa
matkamaaseudulle.net

ProAgria on valikoima esittelyitä Uudenmaan alueella olevista matkailu-alan yrityksistä, mukaanlukien matkailualan yrityksen ja edelleen lomamökkien ja lomakylä palveluiden tarjoajat.

Kun viimeksi tarkistin palvelun tarjolla olevien lomaökkien suhteen, palvelun tietokannassa oli tiedot kaikkiaan 14:sta eri lomamökkien tarjoajasta.

Visit Espoo lomamökit ja huvilat
www.visitespoo.fi/turistiopas/nuku/mokit_ja_huvilat

Espoo on yksi suosituimmista pääkaupunkiseudun vapaa-ajanviettoalueista sen sisältämien kohteiden, kuten Nuuksion kansallispuisto ja vesipuisto Serena, takia.

Visit Espoo, joka on virallinen Espoon kaupungin matkailu nettisivusto, tarjoaa tiedot kaupungin alueella olevista mökeistä ja huviloista.

Kun viimeksi tarkistin palvelun laajuuden, se tarjosi tiedot kaikkiaan kuudesta eri lomamökkien tarjoajasta Espoossa.

Nettimökki
www.nettimokki.com

Nettimökki on yksi Suomen suurimpia netin kautta vuokralle tarjolla olevien lomamökkien tarjoajia, ja sen kautta löytyvät myös Uudenmaan alueella olevat lomakylät ja lomamökit.

Alueellisesti palvelu kattaa Uudenmaan kaupungeista alueet Espoo, Inkoo, Karjalohja, Karkkila, Lohja, Nummi-Pusula, Pohja, Pornainen, Siuntio, Tammisaari, ja Vihti.

Kun viimeksi tarkistin palvelun tiedot Uudenmaan lomamökkien suhteen, tarjolla oli tiedot kaikkiaan 22:sta eri lomamökkien tarjoajasta, ja alueista suosituin lomamökkien määrän perusteella oli Karjalohja.

Suomen Lomapalvelu
www.suomenlomapalvelu.fi

Suomen Lomapalvelu tarjoaa laajan valikoiman palveluja liittyen kotimaan matkailuun, mukaanlukien tiedot lomamökeistä ja lomakylistä.


Kun viimeksi tarkistin palvelun Uudenmaan lomamökkien tarjoajista, tarjolla oli tiedot kaikkiaan 22 lomamökkien tarjoajasta Etelä-Suomen läänin alueella, josta voit helposti erotella edelleen Uudenmaan maakunnan lomamökit.