Lomamökki Koli

Lomamökki Koli välitystä ja tietoja tarjoavat mm. Kolin Matkailuyhdistys, Pohjois-Karjalan maakuntaliitto, ja KareliaExpert.

Kolin Matkailuyhdistys
koli.fi

Kolin Matkailuyhdistys tarjoaa virallisilta Kolin alueen matkailusivuilta yhteystietoja alueen lomamökki- ja lomahuoneistotarjonnasta.

Palvelu tarjoaa kustakin kohteesta ja lomakylästä jotka ovat tarjolla, lyhyen kuvauksen, yhteystiedot, ja linkin lomakylän kotisivulle, jos sellainen on tarjolla.

Kun viimeksi tarkistin palvelun, se tarjosi tiedot 24:stä eri lomamökkien tarjoajasta alueella.

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto
www.pohjois-karjala.fi/Resource.phx/sivut/sivut-lieksa-messut/lieksatarjoaa/majoitus.htx

Pohjois-Karjalan maakuntaliiton nettipalvelu tarjoaa tiedot Kolin alueen lomamökkien tarjoajista sivuilla, jotka tehtiin alunperin vuoden 2006 Loma-asuntomessuja varten.

Kustakin lomamökki yrityksestä on tarjolla yhteystiedot ja linkki virallisille kotisivuille.

Kolin alueen majoitusmökki tietojen lisäksi palvelu tarjoaa tietoja majoitusmahdollisuuksista 100 km säteellä Kolista ja Lieksassa.

KareliaExpert
www.kareliaexpert.fi/fi/lomamokit/

KareliaExpert on Pohjois-Karjalan alueen suurin matkatoimisto, ja toimii yhteistyössä alueen virallisten matkailutoimistojen kanssa.


KareliaExpertin palvelussa voit varata lomamökin suoraan netin kautta, ja kun viimeksi kokeilin palvelua Kolin lomamökkien suhteen, tarjolla oli kaiken kaikkiaan tiedot 94:stä eri lomamökkien tarjoajasta.