Lomamökki Kuopio

Lomamökki Kuopio vuokrausta ja välitystä tarjoavat Kuopio Info ja Nettimökki.

Kuopio Info

Kuopio Info on Kuopion alueen virallinen matkailun edistämis palvelu, tarjoten tietoa sekä Kuopion että sen lähialueen matkailupalveluista, mukaanlukien lomamökit ja lomakylät.

Kuopion lähialueista tietoa on kunnista Tervo, Leppävirta, Tuusniemi, Juankoski, Kaavi, Karttula, Nilsiä, Rautavaara, Siilinjärvi, Kuopio, Vesanto, ja Suonenjoki.

Kun viimeksi tarkistin palvelun (kuopioinfo.fi/finnish/perussivut/majoitus/lomakylat_ja_leirintaalueet.php) lomamökkien tarjoajien laajuuden Kuopion kunnan alueella, tarjolla oli kaiken kaikkiaan seitsemän eri palveluntarjoajaa.

Nettimökki
www.nettimokki.com

Nettimökki on valtakunnallinen lomamökkien välitysjärjestelmä netissä, joka tarjoaa myös tiedot Pohjois-Savon alueen lomamökeistä ja lomäkylistä.

Kun viimeksi tarkistin Nettimökin tiedot Kuopion alueen lomamökeistä, tarjolla oli tiedot kolmesta eri lomamökin tarjoajasta.

Lomarengas – Kuopio
www.lomarengas.fi

Lomarengas mainostaa itseään Suomen suurimpina lomamökkien välityspalveluna, ja sen nettipalvelu tarjoaa tiedot myös Kuopion alueen lomamökeistä.


Kun viimeksi tarkistin palvelun laajuuden Kuopion alueen lomamökkien tarjoajista, tarjolla oli kaikkiaan 15 eri lomamökkiä tai lomakylää.