Lomamökki Lappi

Katsaus tapoihin tehdä lomamökki Lappi varaus netissä alueilta kuten Inari, Enontekiö, ja Kittilä.

Levi Matkailu
www.levi.fi

Levin Matkailu tarjoaa lomamökkien välitykseen yhteen Lapin suosituimmista lomakohteista, Leville, ja sen avulla on mahdollista selata kaiken kaikkiaan noin 211 erilaisen mökin valikoimaa.

Nettimöki
www.nettimokki.com

Nettimökki tarjoaa vuokramökkien ilmoituksia vuokralla tarjolle oleville mökeille ympäri Suomen, mukaanlukien Lappi.

Voit selata tarjolla olevia ilmoituksia eri kriteerein, ja mm. kartan perusteella haluamaltasi alueelta Lappia.

Erittäin hyödyllinen osio on varsinkin “Mökki Saatavilla”, josta voit nähdä ajankohdat, jolloin tarjolla olevat mökit ovat varattuja, ja milloin ne ovat vapaana.

Suomen Lomapalvelu
www.suomenlomapalvelu.fi

Suomen Lomapalvelu tarjoaa Lapin alueelta vapaana olevien mökkien haun, ja sen avulla voit myös etsiä Lapissa myytävänä olevat lomamökit.

Kun viimeksi kokeilin palvelua Lapin loma-asuntojen kohdalta, palvelu tuotti 74 eri kohteen tiedot, joista suurin osa oli lomamökkejä Lapin keskeisimmillä alueilla.

Palvelun avulla voi etsiä Lapin loman suhteen myös lomaideoita, ohjelmapalveluita ja muita Lapin matkailuun liittyviä keskeisiä oheispalveluita.

Alte Invest lomamökit Lappi
www.alteinvest.fi

Alte Invest tarjoaa vuokralle lomamökkejä suosituimmissa Lapin lomakeskuksissa, kuten Pyhä ja Levi.

Yrityksen lomamökit ovat sijainniltaan tyypillisesti hissien, latujen ja keskeisten lomapalveluiden läheisyydessä, joista poikkeuksena on Alten kohde Kuusamossa, joka on tehty luonnon ja Lapin rauhaa etsivien kohteeksi.


Vuokramökit ovat tarjolla sekä loma-asunnoiksi, kokoustilaksi, edustustilaksi, ja yrityskäyttöön myös pidempiaikaisina vuokrauksina.