Lomamökki Pirkanmaa

Lomamökki Pirkanmaa vuokrattavia kohteita on tarjolla Nettimökki ja Suomen Lomapalvelu nettipalveluiden kautta.

Nettimökki Pirkanmaa
nettimokki.com

Nettimökki on internet palvelu, jonka kautta yksittäiset lomamökki palvelut ja lomakeskukset kautta Suomen, mukaanlukien Pirkanmaa, voivat tarjota lomamökkejään vuokralle.

Pirkanmaan alueista palvelussa on tarjolla lomamökkejä kohteille Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kuru, Lempäälä, Luopioinen, Mouhijärvi, Nokia, Orivesi, Parkano, Pälkäne, Ruovesi, Suodenniemi, Tampere, Toijala, Urjala, Vammala, Vesilahti, Viljakkala, Vilppula, Virrat, ja Ylöjärvi.

Kun viimeksi tarkistin tarjonnan koko Pirkanmaan kohdalta, tarjolla oli kaikkiaan 80 lomamökkiä, ja Pirkanmaan alueista suosituin tarjolla olevien lomamökkien määrällä laskettuna oli Virrat (13 kohdetta tarjolla).

Suomen Lomapalvelu
www.suomenlomapalvelu.fi

Suomen Lomapalvelu tarjoaa myös lomamökkivuokrausta silmälläpitäen tietoja koko Suomen alueella olevista kohteista, ja alueisiin kuuluvat myös kaupungit Pirkanmaalla.

Lomamökkien saatavuuden lisäksi voit hakea tietoa mm. eri alueiden ohjelmapalveluista, kokoustiloista, ja muista oheispalveluista joita saatat tarvita lomallasi.

Ylä-Pirkanmaan matkailuneuvonta
www.ylapirkanmaa.fi/seutu/matkailu/tekstisivu.tmpl?sivu_id=190

Ylä-Pirkanmaan matkailuneuvonta tarjoaa tietoa alueen majoitusvaihtoehdoista, mukaanlukien mökkimajoituksista.


Ylä-Pirkanmaan alueeseen kuuluvat useat Pirkanmaan suosituimmista lomamökki-alueista, mukaanlukien Juupajoki, KuruMänttä, Orivesi, Ruovesi, Vilppula, ja Virrat.