Lomamökki Saimaa

Tarjolla olevia lomamökki Saimaa vaihtoehtoja voi selailla esimerkiksi Saimaan Matkailu Ry:n ja Nettimökki palvelun kautta.

Saimaan Matkailu Ry

Saimaan Matkailu tarjoaa tietoa Saimaan alueen matkailuun liittyvistä palveluista, mukaanlukien majoituksen palvelut ja lomakylät sekä lomamökit.

Palvelun tietokannassa on erilaisia vaihtoehtoja lomamökin valintaan aina perinteisistä mummon-mökeistä uusiin, moderneihin luksushuviloihin.

Voit hakea Saimaan alueen lomamökkejä palvelusta (saimaa.fi/Suomeksi/Majoitus/Mokit_ja_lomakylat.iw3) esimerkiksi paikkakunnan ja lomamökki yrityksen nimen perusteella.

Nettimökki
www.nettimokki.com

Nettimökki on koko valtakunnan alueella toimiva lomamökkien välitystä tarjoava nettisivusto, joka tarjoaa myös valikoiman Saimaan alueen lomamökkejä tietokannassaan.

Voit hakea Saimaan alueen lomamökkejä kunkin lomakaupungin nimellä. Saimaan varrella olevia kaupunkeja ovat mm. Imatra, Joutseno, Lappeenranta, Savonlinna, Mikkeli, Varkaus, Joensuu ja Kitee.


Esimerkiksi Savonlinnassa palvelun kautta oli tarjolla kaiken kaikkiaan 9 eri lomamökkikohteen tiedot, kun viimeksi kokeilin palvelua.