Lomamökki Tampere

Lomamökki Tampere tietoja ja välityksiä saa mm. Tampere Matkailutoimiston ja Mökkiavain palvelun kautta.

Tampere matkailutoimisto – Lomamökit

Visit Tampere on virallisen Tampereen Matkailutoimiston nettipalvelu, jonka kautta saa tietoja alueen palveluista, mukaanlukien majoituspalvelut.

Lomamökkien ja lomakylien suhteen Visit Tampere tarjoaa keskimäärin25-40 kilometrin etäisyydellä keskustasta olevien lomamökkien luettelon.

Nämä lomamökit varataan kuitenkin pääasiassa suoraan omistajalta, ja matkatoimisto tarjoaa vain linkit ja lyhyen kuvauksen kustakin kohteesta.

Nämä linkit ja kuvaukset ovat tarjolla osoitteessa

www.visittampere.fi/majoitus/lomamokit

Voit myös käydä henkilökohtaisesti varaamassa lomamökin palvelun kautta, käymällä Tampereen rautatieasemalla olevalla palvelutiskillä(Rautatienkatu 25 A) tai tekemällä varauksen puhelimitse heidän kauttaan.

Mökkiavain Pirkanmaa lomamökit
www.mokkiavain.fi

Mökkiavain palvelu, jonka tarjoaa Ikaalisten Kylpyläkaupunki Oy, tuo nettiin välityksen lomamökeille sekä Pirkanmaalla että Satakunnassa.

Heidän kauttaan varattavissa oleva mökkivalikoima on luokiteltu viiteen tähtiluokkaan, joka perustuu valtakunnallisella tasolla käytössä olevaan laatuluokitteluun.

Osasta kohteista on olemassa myös virtuaaliesittely, jossa voit tutustua lomamökkien varustukseen ja alueeseen tietokoneeltasi.

Suomen Lomapalvelu
www.nettimokki.com

Nettimökki tarjoaa valtakunnan tasolla lomamökkien vuokrauksen välityspalveluja, ja alueisiin kuuluvat myös Pirkanmaan alue / Tampere.


Kun viimeksi tarkistin palvelun tiedot Tampereen suhteen, sen tietokannasta löytyi kaksi tarjolla olevaa lomamökki kohdetta.