Lomamökki Turku

Tietoa lomamökki Turku tarjonnasta ja välitystä tarjoavat mm. Turku Touring Matkailuneuvonta, Lomarengas, ja Nettimökki.

Turku Touring matkailuneuvonta
Aurakatu 4
20100 Turku
turkutouring.fi

Turku Touring on Turun kaupungin virallinen matkailupalvelu, joka tarjoaa apua matkailijoille netissä ja puhelimitse, mukaanlukien avustaminen vuokramökkien haun suhteen.

Turku Touring tekee yhteistyötä lomamökkien välityksen suhteen sekä Suomen Saaristovaraus Oy:n että Lomarengas Oy:n kanssa.

Palvelun kautta voit sekä hakea lomamökkitarjoajien tietoa, että varata mökin netissä. Palvelun tarjonta kattaa myös harvinaisemmat idylliset saaristolaishuvilat.

Lomarengas
www.lomarengas.fi

Lomarengas on yksi valtakunnan laajimpia palveluita netissä lomamökkien välityksen suhteen, ja sen palvelu kattaa myös Turun ja Turun saariston lomamökit.

Lomarengas on toiminut lomamökkien välittäjänä vuodesta 1967 ja se palvelee myös FinFun Oy ja Ylläksen Matkailu Oy yritysten kautta lomamökkien välittäjänä.

Nettimökki
www.nettimokki.com

Nettimökki on myös valtakunnallinen lomamökkien välityspalvelu, ja tarjoaa laajan valikoiman lomamökkien tietoja Varsinais-Suomen alueella, johon Turku alueena kuuluu.

Varsinais-Suomen alueella suosituimpiin lomamökki kohteisiin kuuluvat Turun ohella myös mm. Alastaro ja Nauvo.


Palvelun kautta voit nähdä mm. viikot jolloin kukin lomamökki kohde on vapaana ja milloin se on varattu.