Lomamökki Vuokatti

Lomamökki Vuokatti kohteita on tarjolla vuokralle FinFun Vuokatilta, Lomavuokatilta, ja Vuokatin Lomakämpiltä.

FinFun Vuokatti
finfun.fi/vuokatti/

Lomarenkaan 100-prosenttisesti omistama tytäryhtiö. Lomarengas-FinFun on Suomen johtava vuokramökkien välittäjä.

FinFun Vuokatti on varausjärjestelmä matkatoimisto Lomarenkaan kautta saatavilla oleville lomamökeille Vuokatissa, joita on noin 200 eri kohteen verran.

Kun viimeksi tarkistin palvelun tietokannan, vapaana vuokrattavaksi oli tarjolla tarkalleen 188 eri lomamökkiä ja loma-asuntoa.

Lomavuokatti
www.lomavuokatti.fi

Lomavuokatti on Sotkamo/Vuokatti matkailu-alueen yhteensä kahdentoista eri majoitus yrityksen yhteinen nettisivusto.

Nämä 12 Vuokatti lomamajoitus yritystä ovat Jaakkolan lomamökit, Loma-Kulkuri, Loma Rinteelä, Loma-Perkkiö, Maanselän Etappi, Naapurivaaran Lomakylä, Rimpilän lomatalot, Tupurin lomamökki, Vaaran loma-asunnot, Viettorinne, Vuokatin Rinnehuvilat, ja Yläneuvolan Loma-asunnot.

Sivusto toimii sekä linkkisivustona majoittajien omille kotisivuille, että keskusvaraamona lomamökkien varaukseen.

Vuokatin Lomakämpät
www.vuokatinlomakampat.com

Vuokatin Lomakämpät koostuvat kahdesta hirsitalosta, jotka on rakennettu aivan Vuokatin laskettelukeskuksen, sen lumilautatunnelin, hiihtolatujen kuin myös Vuokatin lenkkipolkujen viereen.

Toinen hirsilomataloista on tyypiltään paritalo ja tarjoaa neljä lomahuoneistoa, ja yhteensä vuodepaikkoja on tarjolla 48 henkilölle.

ReadyToGo Vuokatti
www.readytogo.fi

ReadyToGo on matkatoimisto, joka tarjoaa keskusvaraamona noin 100 mökin ja lomahuoneiston valikoiman Vuokatissa, joko hiihtokeskuksen läheisyydessä tai alueen rannoilla.


Kun viimeksi kokeilin palvelua Vuokatin vuokratilanteen suhteen, tarjolla oli kaikkiaan 148 lomamökkiä tai loma-asuntoa alueella.