Lontoo hotelli

Vinkkejä parhaiden Lontoo hotelli hintojen löytämiseksi ja hotellien vertaamiseksi myös palvelujen tason suhteen.

Yell – Lontoo keltaiset sivut
yell.com

Jos tavoitteenasi on saada tietoa mahdollisimman monesta hotellista jollakin tietyllä Lontoon kaupunginosalla, Yell keltaiset sivut antaa useimmiten laajimman listan tarjolla olevia hotelleja alueelle kuin alueelle Lontoossa.

Voit seuloa tuloksia mm. sijainnin tai erilaisten hotelli-hakusanojen perusteella.

Palvelu on tarjolla englanninkielellä, ja voit käyttää hakujen teossa ja tulosten tulkinnassa apuna vaikkapa Google Translate (google.fi/translate) palvelua, joka on ilmainen.

Kun viimeksi kokeilin hakua Lontoon hotelleille, se tuotti yhteystiedot kaiken kaikkiaan 1354 eri hotellille kaupungissa.

Kayak hintavertailu Lontoon hotelleille
www.fi.kayak.com/hotels

Kayak on yksi maailman tunnetuimmista hintavertailupalveluista, ja sen avulla voit löytää nopeasti halvimmat Lontoon hotellit haluamassasi tähtiluokitus kategoriassa tai vaikkapa haluamallasi alueella.

Palvelu on nykyisin tarjolla myös suomenkielellä.

Kun viimeksi kokeilin palvelua Lontoon suhteen, haku tuotti hintatiedot 984 eri hotellille kaupungissa. Voit seuloa hakutuloksia esimerkiksi palvelujen suhteen, sijainnin suhteen, tai vaikkapa suodattaa esiin vain tietyn tähtiluokituksen hotellit jonkin maamerkin lähellä.

TripAdvisor – Hotellien asiakaspalautteet – Lontoo
tripadvisor.com/Hotels-g186338-London_England-Hotels.html

TripAdvisor palvelun avulla voit lukea Lontoon hotelleissa aikaisemmin vierailleiden arvosteluja hotellien tasosta ja palveluista, ennenkuin teet lopullista päätöstä yöpymispaikan suhteen lomallesi kaupungissa.


Kun viimeksi tarkistin palvelun Lontoon suhteen, sen tietokannassa oli arvosteluja 1162:lle eri hotellille kaupungissa, ja arvosteluja löytyi myös B&B ja erikoisasumismuotoisille hotelleille.