Love Boat risteily

Love Boat risteily tapahtumia järjestää Sun Lines Helsingin saariston risteilynä.

Sun Linesin (sunlines.fi) Love Boat Helsinki – niminen paketti tapahtuu kesäisin m/s Emma laivan kyydissä, jossa on tilaa noin 200 vieraalle.

Love Boat laivaristeily kestää Sun Linesin kyydissä kaiken kaikkiaan noin 4 tuntia, ja tapahtumaa varten on kesäisin varattu yksi kesäkuun lauantai.

Love Boat laivaristeily on konseptina risteily, jolla on tarkoitus tehdä uusia ystäviä, tanssia ja nauttia bilemusiikista, juoda parhaimpia kesäjuomaia, ja nähdä kauneimmat Helsingin saaristoalueet.

Sun Linesin viihdytyksen tuottajat Love Boat Helsinki risteilylle vaihtuvat vuosittain, mutta esimerkiksi aikaisempien vuosien viihdytyksen takaajina toimivat DJ Aman ja DJ Starlars, kuin myös Players-ryhmä.

Emma laivalla on tilaa tanssia ja nauttia bileistä kahdella eri kannella kesäyön alla. Tyyppinä tällainen iltainen bileristeily on suosittu varsinkin manner-Euroopassa, ja tekee tuloaan nyt myös Helsinkiin.

Historiallisten mainostietojen perusteella risteily lähtee Kauppatorin Kolera-altaalta klo 19.00 (laivaan pääsee klo 18.40) ja paluu tapahtuu samaan paikkaan klo 23.00.

Lisätietoja laivaristeilystä saat Sun Linesin virallisilta nettisivuilta, osoitteesta


www.sunlines.fi/en/music-summer/music-summer-cruises/love-boat-helsinki.html