Lukiolaisten kirjakauppa

Lukiolaisten kirjakauppa on vuodesta 1992 toiminut kirjakauppa, joka erikoistuu nimensä mukaisesti opiskelijoiden kirjatarpeisiin.

Kirjakaupan käyttäminen on suunniteltu tuomaan etuja tiukalla budjetilla toimivalle opiskelijalle, tarjoamalla opiskeluun tarvittavia kirjoja edullisesti, toimitusvarmasti sekä ilman ajankäyttöä turhiin kassajonoseisoskeluihin.

Kirjakaupan kautta on myös mahdollista suorittaa kirjatilaukset keskitetysti oppilaskunnan toimesta keskitetysti kesällä, jolloin kirjoihin alennetaan myös kesäkampanjahinnat sekä muut edut.

Vuoteen 2008 saakka palvelua ovat käyttäneet tuhannet lukiolaiset noin 400 Suomen lukioista ympäri maan.

Vuonna 2008 kirjakauppa ilmoitti tekevänsä yhteistyötä noin puolen Suomen lukioiden oppilaskunnista kanssa.

Keväästä 2002 alkaen kauppa on ollut mukana myös käytettyjen oppikirjojen kaupassa.

LK-takuukäytetyt-kierrätyskirjat ovat mainio mahdollisuus erittäin budjettitietoiselle opiskelijalle säästää hieman ylimääräistä kirjahankintojen suhteen.

Kirjakauppa tarjoaa tätä nykyä myös erilaiset pääsykoekirjat sekä yliopistoihin että korkeakouluihin.

Kirjakaupalla on myymälä osoitteessa Ruoholahdenkatu 10, 00180 HELSINKI, jonka lisäksi sillä on myös nettikirjakauppa osoitteessa

www.lukiolaistenkirjakauppa.fi

Voit hoitaa nettikaupan kautta voit ostaa toimituksena kotiisi niin uudet kuin käytetyt lukion oppikirjat kuin myös opiskelun oheistarvikkeetkin.


Kirjakaupan nimi kirjoitetaan usein väärin internet haussa, kuten lukilaisten kirjakauppa, lukio kirjakauppa, lukiolaisen kirjakauppa, lukiolaisten kirja kauppa, lukiolasiten kirjakauppa, tai lukion kirjakauppa.