Luxus risteily

Vinkkejä parhaisiin tapoihin löytää luxus risteily paketteja maailman ympäri.

Kayak maailman risteilyt vertailu
kayak.com/cruises

Englanninkielinen Kayak on tullut maailmalla tunnetuksi hintavertailupalveluna, mutta se toimii myös, jos haluat vain vertailla erilaisia risteilypaketteja toisiinsa, ja löytää luksus laivaristeilyn joka vastaa parhaiten toiveitasi.

Palvelu on englanninkielinen (suomenkielinen versio ei tue risteilyjen vertailua), ja voit käyttää tulosten tulkinnassa apuna esimerkiksi Google Translate (google.fi/translate) palvelua.

Kun viimeksi tarkistin palvelun sisältämät risteilyt, haku tuotti kaiken kaikkiaan 641 eri risteilyä, joita voi seuloa edelleen esimerkiksi risteilyreitin, hyttiluokan, hinnan, laivayhtiön, ja risteilyn keston perusteella.

CruiseCritic laivaristeilyjen arvostelut
www.cruisecritic.com

Luksus on käsitteenä sellainen, että toisen luksus ei välttämättä vastaa toisen luksusta. Sen takia on hyvä lukea erilaisia kuvauksia ja arvosteluja tarjolla olevista risteilyistä, jotta löytäisit risteilyn, joka vastaa omaa luksuksen käsitystäsi.

CruiseCriticin sivuilta, joka on englanninkielinen palvelu, löytyy tuhansittain arvosteluja eri maailman risteilyistä, kuin myös risteilyalan ammattilaisten arvosteluja ja pisteytyksiä eri risteilylaivoille ja risteilyille.

Sivustolta löytyy myös erikoisosasto, joka keskittyy ainoastaan luksus laivaristelyihin kautta maailman, osoitteessa:


www.cruisecritic.com/luxurycruises/