Madventures Thaimaa

Madventures Thaimaa ensimmäisen tuotantokauden 7. ja 8. jaksot kuvattiin Thaimaassa.

7. jakso sarjassa, joka seuraa Madventures matkalaisten matkoja eri puolilla maailmaa, on suomenkielinen, kuten kaikki kahden ensimmäisen tuotantokauden jaksot. Kolmannesta tuotantokaudesta alkaen sarjaa tehtiin englanninkielisenä kansainväliselle yleisölle.

Sarjan 7. jakso, jonka ensiesitys oli marraskuussa 2002, seuraa Madventures kaksikon tapahtumia Thaimaassa Koh Phangan ja Koh Tao alueilla, sarjalle tyypilliseen tapaan, joka saa matkailun maassa näyttämään helpolta, halvalta, ja huolimattomalta.

Kuten usein sarjan jaksoissa on tapana, matka tapahtuu ulkona tyypillisimmistä turistirysistä paikoissa jotka ovat huomattavasti uniikimpeja suomalaisen matkalaisen näkökulmasta.

Jakson kohteista Koh Pha-Ngan on lähinnä bilesaari ja Koh Tao tarjoaa Madventurelaisille mahdollisuuden snorklailuun.

Sarjan 8. jakso, jonka ensiesitys oli joulukuussa 2002, kuvattiin myös Thaimaassa, kuitenkin huomattavasti suosituimmilla alueilla maata, Koh Tao, Bangkok, ja Krabin alueilla.

Madventurelaiset jatkavat jaksossa Koh Taossa edelleen snorklailun merkeissä, josta matka jatkuu Bangkokiin mm. Thaiboxingin merkeissä. Jakson aktiviteettaina ovat mm. kalliokiipeily & melonta, ja Mad Cook tarjoaa ainutlaatuisimmat paikalliset tarjoamiset.

Molemmat jaksot ovat pituudeltaan 30 minuuttia ja ne on saatavilla suomessa DVD julkaisuina koko tuotantokauden sisältävässä boksissa, joka vie kolme DVD levyä.


Voit lukea lisää Madventures kaksikon seikkailuista virallisilta nettisivuilta osoitteessa www.madventures.tv/fi/.