Matkapojat risteily

Matkapojat risteily valikoimaan kuuluvat mm. miniristeilyt, Tukholman ja Tallinnan laivaristeilyt, sekä teemaristeilyt.

Matkapojat miniristeilyt

Miniristeilyjen osalta Matkapojat matkatoimisto (matkapojat.fi) tarjoaa laivaristeilyjä, jotka risteilevät Turusta kohti Tukholmaa, joko Viking Isabella tai Silja Europa laivalla.

Näiden reittien kohokohtiin kuuluvatmm. Suomen suosituimpiin kuuluvat artistit ja juhlat jotka kestävät aamuun saakka.

Matkoihin kuuluvat myös bussikuljetukset Turun satamaan saakka Matkapoikien bussilla.

Matkapojat – Tukholman laivaristeilyt

Matkapoikien valikoimaan Tukhoman osalta kuuluu (2009) kaksi erilaista “Päivä Tukholmassa” risteilyä sekä risteily, jossa vietät kaksi yötä laivalla ja yhden päivän Tukholmassa.

Päivä Tukholmassa laivaristeily on tarjolla sekä Silja Serenade/Symphony laivoilla Helsingistä sekä Silja Europa/Galaxy laivoilla Turusta.

Helsingin osalta matkapakettiin kuuluvat bussikuljetukset satamaan, ja Turun osalta kuljetukset satamaan Vaasasta/Porista/Raumalta.

“Päivä Tukholmassa 2 yötä laivalla” paketti tapahtuu Helsingistä, laivana Viking Gabriella/Mariella, ja matkan hintaan kuuluvat Matkapoikien järjestämät bussikuljetukset Helsingin lähtösatamaan.

Matkapojat – Tallinnan laivaristeilyt

Matkapoikien tuotevalikoimassa on kahdenlaisia risteilyjä Tallinnaan Helsingin satamasta.

Jos valitset mini/viihderisteilyn, sen reitti kulkee Helsingistä Tallinnaan ja takaisin, ja risteilyn taustalla on hauskanpito laivalla, eikä maihinnousumahdollisuutta Tallinnassa.

Vaihtoehtoisesti voit osallistua “Yö laivalla ja päivä Tallinnassa” matkaan, jossa voit käydä myös shoppailemassa Tallinnassa, sillä maihinnousu Tallinnaan tapahtuu klo 7.00, ja paluumatka kohti Helsinkiä alkaa klo 15.55.

Matkapojat – Teemaristeilyt


Matkapoikien kautta on myös saatavilla erilaisia teemamatkoja laivaristeilyn muodossa, kuten:

  • Tukholman maraton risteilymatka
  • Jukurit, kevätristeily Tukholmaan