Matkatoimisto Area

Matkatoimisto Area toimii matkatoimistona sekä vapaa-ajan matkoille, liikematkoille, sekä erikoismatkoille.

Monet käyttävät Areaa vähintään loman peruspuitteiden järjestämiseen, eli lentojen ja hotellin varaamiseen, mutta voit myös hoitaa matkatoimiston kautta pelkät lennot, pelkät hotellit, vakuutukset, loma-asunnot, autot kohteessa, tai laivamatkat.

Area järjestää matkoja sekä Suomen lähi alueille, että myös kaukomatkakohteisiin. Matkakohteisiin kuuluvat myös harvinaisemmat kohteet, kuten Afrikan matkat, Etelä-Amerikka, sekä Oseania ja Tyynenmeren saaret.

Area on tunnettu myös Aurinkomatkat myynnistään, ja heidän kauttaan voit varata aurinkoisen matkan lähes kaikkiin suosituimmista rantaloma kohteista, mukaanlukien Kreikka, Thaimaa, Turkki, Espanja, sekä Italia.

Firman toimintoihin kuuluvat myös liikematkapalvelut ja erikoisuutena Arean 24 tunnin palvelu, josta liikematkalaiset saavat avun, jos äkillinen pulma yllättää ulkomailla tai kotimaassa esimerkiksi lentojen, hotellien, juna- tai laivalippujen, vaihtojen ja muutosten suhteen.

Niinkuin monella muullakin matkatoimistoilla, myös Arealla on valikoima erilaisia ryhmämatkoja tarjolla, ja teemoista tarjolla on erilaisia ideoita esimerkiksi golffauslomien, skimbauslomien, ja shoppauslomien suhteen, mukaanlukien myös vaikkapa kongressimatkat liikematkalaisille.


Arealla on virallinen nettisivusto osoitteessa www.area.fi, josta voit lukea lisätiedot palveluista ja ottaa yhteyttä yritykseen palvelujen tilausta silmälläpitäen.