Matkatoimisto Aventura

Matkatoimisto Aventura on erikoistunut kaukomatkailuun, ja tuottaa myös kaikki myymänsä matkapaketit.

Matkatoimisto ei ole erikoistunut pelkästään kaukomatkailuun, mutta myös elämysmatkailuun ja seikkailumatkailuun, josta myös Portugalin kielestä tuleva firman nimi “Aventura” (“seikkailu” suomeksi) on peräisin.

Elämysmatkatarjontaa kuuluvat myös erilaiset luontomatkat, kuin myös kulttuurikiertomatkat sekä aktiviteettilomat.

Matkatoimiston pääasiakasryhmä ovat erilaiset pienryhmämatkalaiset, mutta he voivat tarjota myös räätälöityjä omatoimimatkoja asiakkaan toiveiden mukaisesti ja asiakkaan aikatauluun soveltuen.

Tähän räätälöityjen palveluiden kokonaisuuteen kuuluvat myös erilaiset yrityksille suunnatut matkapaketit, toiveiden mukaisesti, joko Aventuran oppaiden ohjauksessa tai omatoimisesti.

Firmalla on nettisivut osoitteessa aventura.fi, josta voit tarkastaa juuri senhetkiset tarjolla olevat opastetut kiertomatkat, opastetut erikoismatkat, opastetut yhdistelmämatkat, sekä lukea heidän kauttaan tarjolla olevista räätälöidyistä matkapaketeista.

Näistä opastetut erikoismatkat ovat mahdollisuus tutustua kohdemaahan tai kohdeaiheeseen normaaleja opastettuja kiertomatkoja huomattavasti syvemmin.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että erikoismatkalle osallistujat tutustuvat johonkin erityiseen teemaan syvällisemmin ja matkanjohtajana on juuri kyseisen teeman ammattilainen.


Esimerkiksi näihin erikoiskiertomatkoihin ovat kuuluneet mm. “Bahian Karnevaalit” Brasiliassa, “Gorillojen Mailla” Ugandassa, Burundissa, ja Ruandassa, sekä “Seikkailuja lohikäärmeen selässä” Kiinassa.