Matkatoimisto Jyväskylä

Matkatoimisto Jyväskylä yrityksiä ovat muun muassa Helin Matkat sekä Matka-Vekka.

Helin Matkat
Yliopistonkatu 34
Jyväskylä
helinmatkat.fi

Helin Matkat on yksilölliseen palveluun erikoistunut Jyväskyläläinen matkatoimisto, jonka keskeiseen osaamiseen kuuluvat kaukomatkojen suunnittelu ja toteutus, kohderyhminä perheet ja vaikkapa hääparit.

Yrityksen valikoimiiin kuuluvat myös liikematkojen, seuramatkojen ja kaupunkilomien räätälöinti haluamasi paketin muotoon.

Kaleva Travel
Ailakinkatu 5
40100 JYVÄSKYLÄ
www.kalevatravel.fi

Vuodesta 1935 toiminut Kaleva Travel toimii Jyväskylässä Ailakinkadulta käsin, ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia vapaa-ajan matkapaketteja, lukijamatkoja, sekä liikematkoja ympäri maailmaa.

Yksi Kaleva Travelin vahvuuksia kansainvälisten matkojen järjestämisessä on se, että Kaleva Travel toimii kv matkoissa yhteistyössä maailman suurin liikematkatoimistoketju Carlson Wagonlit Travelin kanssa.

Matkatoimisto Matkapojat Oy
Puistokatu 2 40100 JYVÄSKYLÄ
www.matkapojat.fi

Matkapojat matkatoimisto on ollut toiminnassa aina vuodesta 1976, ja on perustamisestaan saakka ollut yksi tunnetuimmista kotimaan ja Euroopan matkojen järjestäjistä.

Nykyisin firma toimii Suomessa 18 toimiston avulla, ja muiden järjestämien pakettimatkojen lisäksi Matkapojilla on runsaasti myös omaa matkatuotantoaan, joista varsinkin heidän järjestämänsä laivamatkat ovat olleet kestosuosikkeja.

Matka-Vekka
Kauppakatu 20
40100 Jyväskylä, Finland
www.matka-vekka.fi

Matka-Vekan valikoimista kuuluisimmat ovat varsinkin yrityksen välittämät laiva- sekä seuramatkat ja myös heidän omat kylpylä- ja lähialuematkat Baltiaan.

Firma on erikoistunut varsinkin räätälöityihin ryhmämatkoihin.


Heidän palveluihinsa kuuluvat mm. auttaminen matkojen suunnittelussa, jatkoyhteyksien varaus, majoitusten järjestäminen, sekä retkien ja vuokra-autojen varauspalvelut.