Matkatoimisto Lappeenranta

Matkatoimisto Lappeenranta firmoihin kuuluvat mm. Ikaalisten Matkatoimisto, Matka-Vekka, sekä Matkapojat.

Ikaalisten Matkatoimisto
Lavolantie 17, 53850 Lappeenranta
ikaalistenmatkatoimisto.fi

Ikaalisten Matkatoimisto on erikoistunut Euroopan matkapakettien tarjontaan, ja heidän valikoimiinsa kuuluvat matkatarjonta kaikkiaan 17 eri Eurooppalaiseen maahan, mukaanlukien Unkari, Itävalta ja Ranska.

Asiakkaiden suosikkeihin lähemmiltä alueilta kuuluvat Tallinnan matkat sekä Baltian kylpylämatkat.

Yritys on ollut toiminnasta vuodesta 1991 ja sen asiakkaana on vuositasolla noin 100,000 suomalaista eri puolilta maata.

Matkapojat
Kauppakatu 35
53100 Lappeenranta
www.matkapojat.fi

Matkapojat on yksi Suomen suurimmista matkatoimistoketjuista 18 toimiston voimalla eri puolilla Suomea, ja myös Lappeenrannassa.

Yritys on myös yksi maan monipuolisimmista matkapalveluiden tarjoajista, ja tarjoaa kolmansien osapuolien järjestämien matkapakettien lisäksi myös omaa matkatuotantoaan.

Matkatoimisto Matka-Miettinen
Kirkkokatu 10 53100 LAPPEENRANTA
www.matka-miettinen.fi

Matka-Miettisellä on yli 35 vuoden kokemus matkatoimistopalvelujen tarjonnasta, ja toimii Lappeenrannassa Kirkkokadun toimistolta käsin.

Parhaiten yritys tunnetaan kuitenkin sen mökinvuokrausohjelmastaan, jonka piirissä on lähes 300 eri kohdetta Saimaan eri alueilla kuin myös itäisessä Suomessa.

Matka-Vekka
Valtakatu 36, Matkatalo
53100 Lappeenranta
www.matka-vekka.fi

Matka-Vekka tarjoaa monipuoliset matkapalvelut, joihin kuuluvat mm. kylpylämatkustus, Baltian lähimatkat, sekä kaukomatkat sisaryhtiön Lomamatkat kautta.


Firman erikoisalaa ovat varsinkin erilaiset räätälöidyt ryhmämatkat.