Matkatoimisto Saarikoski

Matkatoimisto Saarikoski on toiminut vuodesta 1992 saakka erikoistuen ryhmä- ja urheilumatkoihin.

Firman urheilumatkatoiminta on kasvanut vuodesta 1992 niin voimakkaasti, että nykyisin heidän urheilumatkansa tapahtuvat erillisen tuotenimen ja konseptin, “SportsTravels Finland”, alla.

Matkatoimiston urheilutoimintaan liittyen yritys on maankuulu varsinkin juniorijoukkueiden matkajärjestelyissä, jonka osalta firma on yksi johtavista matkanjärjestäjästi koko maan mittakaavassa, varsinkin jalkapallomatkojen suhteen.

Erilaisten urheilutapahtumien suhteen yrityksen erikoisosaamiseen kuuluvat varsinkin jalkapalloon, pesäpalloon, sekä jääkiekkoon liittyvät tapahtumat.

Kaikkein suosituimpiin tuotteisiin kuitenkin koko yrityksen osalta kuuluvat heidän järjestämänsä ryhmämatkat.

Ryhmämatkatuotteisiin liittyviä alueita ovat kaukomatkat, Euroopan kaupunki- ja kiertomatkat, lähialuematkat, risteilyt, sekä mm. seurakuntien matkat.

Saarikoski Matkatoimisto
Saarelantie 2, 62100 Lapua
www.matka-saarikoski.fi

Matkatoimiston tuotevalikoimaan kuuluvat myös liikematkat, joista heidän erityisosaamiseensa kuuluvat erilaiset räätälöidyt ratkaisut kokousmatkoihin.


Näihin paketteihin kuuluvat tyypillisesti kokouspaikan valinnan avustus, kuljetusten sekä majoitusten järjestely ja muut oheispalvelut.