Matkatoimisto Tjäreborg

Matkatoimisto Tjäreborg on osa englantilaista Thomas Cook matkatoimistokonsernia, ja on tullut tunnetuksi varsinkin aurinkolomien järjestäjänä Suomessa.

Tjäreborg on yksi Suomen kolmesta suuresta matkanjärjestäjästä, ja firman matkoille osallistuu vuositasolla yli 183 000 suomalaista matkalaista.

Nykyinen Tjäreborg on seurausta MyTravel plc:n ja Thomas Cookin fuusion jälkeen 2007 ja järjestää kansainvälisiä matkoja emoyhtiönsä resurssien siivittämänä.

Thomas Cook konserni on matkanjärjestäjänä yksi maailman suurimmista, sillä sen avulla matkustaa vuosittain yli 19 miljoonaa ihmistä.

Pohjoismaiden osalta samaan konserniin Tjäreborgin kanssa kuuluvat myös tilauslentoyhtiö MyTravel Airways sekä Sunwing Resort hotelliketju.

Suosituimpiin matkapaketteihin Tjäreborgilta suomalaisessa yhteydessä kuuluvat mm. kaupunkimatkat, kaukomatkat, sekä matkat Disneyland Resort Pariisiin.

Voit varata matkatoimiston avulla matkapakettien ohella myös pelkät lennot, autonvuokrauksen, tai pelkän majoituksen, osana omajärjestämääsi matkaa.

Tjäreborg on kokopalvelun matkatoimisto, ja sen palveluihin kuuluvat myös ryhmä- ja kokousmatkat sekä erilaiset harrastematkat.


Firman viralliset kotisivut, joilta voit varata matkat ja lukea palveluiden yksityiskohdista, löytyvät osoitteesta www.tjareborg.fi.