Matkatoimisto Tournee

Matkatoimisto Tournee toimii täyden palvelun matkatoimisto pohjalta Vaasan ja Kurikan alueilla.

Firman virallinen nimi on Vaasan Loma- & Liikematkat, ja sen kautta ovat tarjolla sekä yksittäiset lentovaraukset, majoitukset matkaa varten, risteilypaketit, sekä erilaiset räätälöidyt matkat niin vapaa-aikamatkalaisille kuin liikematkustajillekin.

Heidän kauttaan voit myös ostaa valikoiman kolmansien osapuolten järjestämiä valmismatkapaketteja eri puolille maailmaa.

Matkatoimiston erikoisosaamiseen kuuluvat varsinkin erilaiset ryhmämatkat, ja heidän kokemukseensa kuuluu suurillekin ryhmille järjestetyt matkapaketit, sisältäen ohjelmapalvelut ulkomaisissa kohteissa.

Tournee Vaasa
Vaasanpuistikko 18
65100 Vaasa

Tournee Kurikka
Seurapuistikko 6 B 13
61300 Kurikka

Yksi matkatoimiston kilpailuetuja on sen tarjoamat yksilölliset tarpeet huomioon ottava palvelu, ja toisaalta edulliset tuotehinnat, jotka mahdollistaa jäsenyys Concorde Travel Group matkatoimistoketjussa, jonka kautta he pystyvät tarjoamaan tuotteita suurostajan näkökulmasta.


Yrityksen viralliset verkkosivut ovat osoitteessa www.tournee.fi, josta voit mm. tehdä matkakyselyn ja lukea matkakuvauksia tarjolla olevista paketeista.