Matkustustiedote Thaimaa

Matkustustiedote Thaimaa on tarjolla suoraan Thaimaan hallituksen edustajilta sekä Suomen Thaimaan suurlähetystöltä.

Amazing Thailand Blogi

Suoraan Thaimaan hallituksen edustajilta tiedotteet ovat tarjolla asioista joita maa haluaa tiedottaa kaikille maahan tulossa oleville turisteille.

Tällaisia matkustustiedotteita on tarjolla “Amazing Thailand” brändin alla tehdyn virallisen Thaimaan matkustus portaalin sivuilla, joka on tehty blog-tyyppiseen formaattiin.

Blogi ja sen oheinen portaali tarjoavat tiedoitteiden lisäksi myös väylän turisteille ympäri maailman jakaa Thaimaa aiheista tietoa, mielenkiinnon kohteita, ja kokemuksia Thaimaan matkoista.

Historiallisesti blogi (www.tourismthailand.org/thailandtourismupdate/) on tarjonnut tiedoitteita mm. maan influenssa tilanteesta sekä erilaisten protestien vaikutuksesta maan oloihin.

Suomen Suurlähetystö Thaimaa – Ajankohtaista
www.finland.or.th/public/default.aspx?nodeid=35086&contentlan=1&culture=fi-FI

Suomen suurlähetystö Thaimaassa tarjoaa monenlaisia palveluita Suomen kansalaisille jotka matkustavat maahan, mukaanlukien ajankohtaisten tiedotteiden julkistamisen.


Mukana näissä ajankohtaisissa tiedotteissa on Matkustustiedotteet, joissa käydään läpi ajankohtaisia matkustamiseen liittyviä kriittisiä seikkoja suomalaisen matkaajan näkökulmasta.