Meksikolainen ravintola Helsinki

Meksikolainen ravintola Helsinki vaihtoehtoihin kuuluvat esimerkiksi Ravintola Fonda Del Sol, Ravintola Armini, ja Ravintola Santa Fé.

Amarillo
Mikonkatu 9
00100 Helsinki
www.amarillo.fi

Amarillon ruokalista koostuu pääasiassa Meksikolaisista ja Tex-Mex ruokalajeista, jotka ovat tyypillisesti amerikkalaistettuja versioita alkuperäisistä Meksikon keittiökulttuurin ruoista.

Cantina West
Kasarmikatu 23
00130 Helsinki
www.cantinawest.net

Cantina West on ollut mukana Helsingin ravintola-elämässä vuodesta 1990, ja tarjoaa ruokalistan joka on koottu texmex -ruokakulttuurin tärkeimmistä aterioista.

Maya Bar & Grill
Mikonkatu 18
00100 Helsinki
www.maya.fi

Maya tarjoaa Meksikolaisen keittiön ruoista kootun ruokalistan, mukaanlukien Tortitza-tortilla ruoat, fajitakset, ja kalaruuat, Maya-kulttuurin innoittamassa miljöössä. Tarjolla on myös mm. meksikolaiseen tapaan tehtyjä kuumia juomia.

Ravintola Armini
Aleksanterinkatu 9
Kauppakeskus Kluuvi
00100 Helsinki
www.armini.fi

Armini tarjoaa monipuolisen ruokalistan, jonka pääpaino on liha-, kana-, kala- ja kasvisannoksissa, ja tarjolla osana ruokalistaa on myös erilaisia meksikolaisen keittiön ruoka-annoksia.

Ravintola Fonda Del Sol – Kauppakeskus Itäkeskus
Itäkatu 1-5 C 134
00930 Helsinki
www.fonda.fi

Fonda del Sol tarjoaa meksikolaisen ja texmex ruokaperinteen mukaisen ruokalistan joka kattaa mm. salaatit, kala- ja äyriäisruoat, bbq erikois ateriat, erikoisruoat meksikolaisesta keittiöstä, tacot, fajitakset, ja burritokset.

Ravintola Santa Fé
Aleksanterinkatu 15
00100 Helsinki
www.santafe.fi

Santa Fe, joka sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, tarjoaa monipuolisen menun joka on koottu Meksikolaisen keittiön, Tex Mex – perinteen, ja myös Cajun-keittiön ruokaperinteen mukaisista ruoka-annoksista.

Texas Outback Bar & Grill American-Mexican Ravintola
Mikonkatu 15
00100 Helsinki
www.texasco.fi


Texas Outback Bar & Grill on kahden kerroksen ravintola/baari kompleksi, jonka yläkerran American-Mexican ravintola tarjoaa ruokalistan joka kattaa burritos-, fajitas- ja taco-annosten lisäksi myös harvinaisempiakin ruokalajeja tehtynä amerikan-meksikolaiseen tyyliin.